1 In Personligt

Bästa starten på dagen

God morgon!

Här sitter jag med min morgonkaffe och börjar så smått bli redo för en dag på jobbet. Är ju inne på min tredje och sista vecka på jobbet efter mammaledigheten och på fredag går jag på tjänstledighet igen. Denna gång för studier och jag ska läsa litteraturvetenskap på universitetet i två terminer. Ser verkligen fram emot det!

Under tiden som jag väntade på kaffet så kollade jag igenom facebook, instagram osv i iphonen och fick mig en riktigt glad överraskning. Den här tjejen och jag har följts åt både på våra bloggar och på instagram en bra tag nu. Idag/igår lämnade hon en kommentar som gjorde mig så glad!

Jag är dålig på att kommentera, men nu har jag tänkt varje gång senaste tiden jag kikat in här att jag ska skriva några rader. Och så har jag inte gjort det. Men nu gör jag det :)
Såhär- fasiken va fin bloggen blivit! Verkligen! Har följt dig ett tag och helt plötsligt nu har det hänt något. Den känns proffsig, genomtänkt och bra ut! Fina bilder oxå! Jag gillar ju mer enkla, personliga och ”icke professionella” bloggar (om du förstår vad jag menar), och det var så jag såg din blogg tidigare. Nu känns den mer proffsig, och jag antar att det är det målet du har med bloggen. Alltså jag gillar ju såklart bloggen lika mycket nu som förr, hoppas du fattar vad jag menar haha.

Jag blir såååå glad för era kommentarer! Kommentarer som den här gör mig så klart superglad men även kommentarer om att länkar inte funkar eller att något inte stämmer, uppskattar jag. Då blir det ju mer en kommunikation här inne mellan oss allihop och jag får reda på mer om er och tips på saker som behöver fixas till.

Jag känner mig supertjatig men snälla ni, var inte rädda för att kommentera! Det behöver absolut inte vara några långa kommentarer men om ni läser något ni gillar så räcker det med ”detta var bra, mer sånt” eller liknande.

Det gör en sån skillnad för mig att få feed back ifrån er!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Panki
  26 augusti, 2015 at 11:07

  Haha, så kul att du uppskattade det :-)
  Men så roligt att plugga! Heja heja, utveckling är alltid bra!
  Ha en fin dag!

 • Leave a Reply