2 In Annika tipsar

GRYM RABATT PÅ EKO PRODUKTER FRÅN VITAPRANA

Samarbete med Bodystore.com

Du som följer mig regelbundet vet att produkterna från VitaPrana är riktiga favoriter hos mig. VitaPrana är ett märke som säljs hos Bodystore och som består ekologiska och rena produkter. Märket har ett brett utbud och säljer både kosttillskott och livsmedel. Alla råvaror är ekologiska och producerad med tanke på miljön. Produkterna är  fria från tillsatt socker och artificiella sötningsmedel, färg- och smakämnen och de flesta av produkter är även fria från soja, gluten och laktos.

Så här beskriver Bodystore själva sitt mål med VitaPrana:

Allt för att göra det enkelt för alla att välja det naturligt goda alternativet. Med omsorg och livsenergi direkt från naturen.

Testa VitaPrana till grym rabatt

Just nu har Bodystore ett erbjudande där flera produkter är nedsatta med 20 % och om du handlar för mer än 500 kr så får du en burk med kokosolja på köpet. Som om det inte vore nog, så ger min kod ANNIKAVP20 dig ytterligare 20 % rabatt. Koden gäller även nedsatta priser.

Du kan alltså till exempel testa deras fantastiskt goda mandelsmör till 20 % redan nedsatt pris och med min kod få ytterligare 20 %. Det blir ju typ gratis! Perfekt tillfälle att fylla lagret med dina favoriter eller testa deras produkter för första gången om de är nya för dig.

vitaprana

nötsmör

Mina favoriter från VitaPrana

Jag har många burkar och påsar från VitaPrana här hemma i köket. Bland annat äter jag deras zink, magnesium och probiotika varje dag. Även deras ghee används flitigt här hemma för det är sååå gott i matlagningen. Men de två största favoriterna är helt klart deras mandelsmör och deras proteinpulver som jag tar i samband med min styrketräning. Alla produkter är ekologiska och helt utan tillsatser. Dessutom är alla mina favoriter nedsatta med 20 % så du får alltså 20 % + 20 % rabatt om du använder min kod. Koden ANNIKAVP20 ger dig 20 % rabatt på redan nedsatta produkter från VitaPrana hos Bodystore.com och gäller till och med 24 september.

clean eating by annika

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Slow Living by Annika
  5 september, 2017 at 18:49

  Tack Annika för rabatten! Har nu beställt från Vita Prana…..

  • Reply
   admin
   25 september, 2017 at 10:55

   Kul! Riktigt bra produkter!

  Leave a Reply