0 In Annika tipsar

20 % hos Bodystore med kod

banner annonslänk bodystore

Nu är det dags för en ny fin rabattkod från Bodystore. Jag handlar själv hos Bodystore varje månad för att fylla på mina skafferi, och jag älskar verkligen att de är så generösa och ofta delar generösa rabattkoder. Denna gången är det koden MIDSOMMAR21 som ger 20 % på ett köp (*Gäller ej redan nedsatta varor, varumärket concept2 och presentkort samt går ej kombinera med andra rabattkoder). Koden gäller till och med imorgon 210630.

5 grymma produkter hos Bodystore du inte vill missa

Jag har varit stammis hos Bodystore i många år. Älskar deras breda utbud och snabba leveranser. Där finns allt som vi hälsonördar vill ha. Livsmedel, skönhetsprodukter, träningskläder, kosttillskott – listan kan göras lång. Här nedanför tipsar jag om mina favoriter som jag ofta beställer hem.

1) Bars med bra innehåll

Jag älskar bars. Smidigt att ha med i väskan plus att det är gott. Men bars med vettigt innehåll är inte alltid helt lätt att hitta. Här är mina favoriter bland bars:

2) Rent proteinpulver från Holistic

Proteinpulvret från Holistic finns alltid i mitt skafferi. Jag brukar ta en shake efter träningen och ofta rör jag ner lite extra protein i till exempel min frukostgröt eller i mina gröna smoothies. Om du också vill bli starkare och öka i muskelmassa, så är ett bra proteintillskott ett smidigt val.

Blanda nötmjölk, spenat, avokado, lime, ananas, ingefära och holistic vaniljprotein och du har en fantastiskt god efter-träningen-smoothie.

grön smoothie bowl med kollagen2

3) Dagliga kosttillskott

Det finns några kosttillskott som jag rekommenderar de flesta av oss att ta dagligen för att boosta hälsan och immunförsvaret. Mina förslag är:

4) Solskydd utan kemikalier och hormonstörande ämnen

Förra sommaren skrev jag ett inlägg om solskydd som uppskattats av er många. Har du missat det eller vill läsa det igen så hittar du en länk här nedanför. Många av solskydden som finns på marknaden idag innehåller flera suspekta ämnen så väl värt att läsa på.

LÄSTIPS: Dags att köpa giftfri solkräm & solskydd

Ett varumärke som jag känner mig trygg med är Eco Cosmetics. Du hittar så klart flera av deras produkter hos Bodystore.

allergi solskydd
giftfritt solskydd

5) Kollagen – för start hår och naglar

Måste ju tipsa om kollagen och har du det inte hemma, passa på att beställa en påse på direkten. Jag använder kollagen regelbundet och personligen märker jag stor skillnad på mina naglar. Läs gärna mitt inlägg länkat nedför där jag berättar mer om kollagen. Nyttoteket och VitaPrana är två av mina favoriter.

LÄSTIPS: 5 anledningar att äta kollagen

kollagen_nyttoteket

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply