4 In Annika tipsar

Dags att köpa giftfri solkräm och solskydd

banner annonslänk bodystore

Vädret är inte det soligaste just nu kanske, men vi får alla hoppas och hålla alla tummar och tår för att sommarvärmen kommer tillbaka. Och som alltid när vädret slår om i Sverige, så händer det garanterat över en natt.

Därför hög tid att se till att det finns bra solskydd hemma för att smörja in dig och din familj med. Allt fler blir medvetna om kemikalierna som finns i traditionella solskydd och hur de påverkar våra hormoner men även miljön på ett negativt sätt.

Sommaren 2019 borde bli sommaren då vi alla byter upp oss till bättre och giftfritt solskydd. Eller hur?

giftfritt solskydd

Vad ska du se upp med i solskydd?

Jag skrev några inlägg om detta förra sommaren och de tål att läsas igen. Där tipsar jag både om ämnen du ska undvika för dina hormoners skull och ämnen att undvika för miljöns skull.

allergi solskydd

Giftfritt solskydd hos Bodystore

Bodystore har många smarta val vad gäller solkräm. Här nedanför hittar du länkar till mina tips.

Om du besöker Bodystore så ta gärna en titt på min sida där du hittar alla mina favoritprodukter.

annika malm bodystore

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anna
  11 maj, 2019 at 19:56

  Jag tänker faktiskt testa dessa tack vare ditt inlägg, har grubblat som en tok på det där med solskydd till barn.

  • Reply
   admin
   17 maj, 2019 at 10:16

   Men åh vad kul att mina tips kommer till användning! Tveka inte att höra av dig om fler frågor dyker upp :)

 • Reply
  Träningsglädje och ketogen kost
  12 maj, 2019 at 20:11

  Vad bra med en lista över vilka ämnen som påverkar kroppen på vilket sätt. Jag har dock inte använt solskydd till varken mig eller barnen på flera år och barnen har peppar, peppar inte bränt sig än. Inte ens förra sommaren när det var så soligt i flera månader.

  • Reply
   admin
   17 maj, 2019 at 10:15

   Kul att det kan komma till användning :) jag smörjet faktiskt inte in mig själv särskilt ofta heller. Känner att d-vitamin är viktigt och solar hellre smart och tar skydd i skuggan vid behov. Smörjer dock in barnen när vi är på stranden eller de dagar de är på förskolan.

  Leave a Reply