matsmart

Kul att ni var så många som gillade mina tips på bra grejer hos Matsmart, förra veckan. Jag blir lika glad varje gång som jag hör att flera än jag, hittar bra grejer hos Matsmart och bidrar till mindre matsvinn.

Det borde vara olagligt att slänga mat så som vi gör och tjänster som Matsmart behövs verkligen.

Idag tänkte jag tipsa om ytterligare ett gäng med bra produkter som finns inne just nu plus tipsa om min rabattkod som ger ytterligare 5 % på de redan galet låga priserna.

Matsmart har alltid 20-90 % lägre priser jämfört med ”de vanliga” butikerna. Med koden Summerdeal19 får du ytterligare 5 %.

Mina favoriter hos Matsmart just nu

Utbudet hos Matsmart varierar ganska så snabbt beroende på parti som de får in. Flera av de produkter jag tipsade om förra veckan är redan slut. Här nedanför är tips på bra grejer som finns inne just nu.

matsmart

Missa inte rabattkoden

När du lägger din beställning så missa inte att ange koden Summerdeal19 som ger dig ytterligare 5 % på de redan låga priserna hos Matsmart. Och berätta gärna vad du handlade. Alltid kul med bra tips!

annika malm