3 In Annika tipsar

Tips på solskyddsprodukter utan hormonstörande och miljöfarliga ämnen

samarbete bodystore

Idag tänkte jag tipsa om solskyddsprodukter som håller hög kvalitet och som jag rekommenderar. Det som de här produkterna har gemensamt är att de är snälla både mot oss människor och mot vår natur. De innehåller nämligen inte ämnen som kan påverka oss och vår hormonella balans eller naturens ekosystem.

Jag har skrivit inlägg på temat sola säkert och smart tidigare och du hittar länkar till tidigare inlägg här nedanför:

solskyddsprodukter utan hormonstörande och miljöfarliga ämnen

solskyddsprodukter utan hormonstörande och miljöfarliga ämnen

Tips på solskyddsprodukter utan hormonstörande och miljöfarliga ämnen

Om du vill veta specifikt vilka ämnen och tillsatser du ska se upp med och undvika, så rekommenderar jag att du läser inläggen jag länkade en bit upp. Produkterna som jag tipsar om i detta inlägg uppfyller de krav som jag personligen ställer på solskyddsprodukter och de uppfyller de krav som jag berättar om i de länkade inläggen.

Solskyddsprodukter från Eco Cosmetics

Eco Cosmetics solskydd är det som jag själv använder. Jag är väldigt nöjd med det. Jag tycker att de är enkla att smörja in och jag upplever dem inte alls kladdiga. Till barnen så blandar jag den ibland med lite kokosolja (blandar i handflatan). Kokosoljan är ju flytande nu när det är varmt och gör att solskyddet smörjs in jätteenkelt. Det sägs även att just kokosolja fungerar som ett naturligt solskydd som motsvarar solskyddsfaktor 15.

solskyddsprodukter utan hormonstörande och miljöfarliga ämnen

Eco Cosmetics har även tonade solskydd. De innehåller alltså lite pigment eller brun utan sol. Det ger en successiv och jämn färg. Perfekt för mig som annars är likblek hela sommaren om jag smörjer in mig.

Du hittar hela utbudet av Eco Cosmetic hos Bodystore genom att klicka på knappen här nedanför.

SPANA IN ECO COSMETICS HOS BODYSTORE > > >

solskyddsprodukter utan hormonstörande och miljöfarliga ämnen

solskyddsprodukter utan hormonstörande och miljöfarliga ämnen

Solskyddsprodukter from Lovea

Produkterna från Lovea har jag inte testat själv (än) men jag har hört mycket gott om dem. De är ekologiska och håller sett till innehåll bra kvalitet. Loveas produkter är fri från nano-partiklar och parabener.

Knappen nedanför tar dig till Loveas utbud hos Bodystore.

SPANA IN LOVEA HOS BODYSTORE > > >

 

Vad är dina tankar kring det här med att sola och solskydd? Dela gärna med dig i kommentarerna.

clean eating by annika

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Karin
  12 juli, 2018 at 10:02

  Har du provat/kollat på Maria Åkerbergs solprodukter?

 • Reply
  Karin
  12 juli, 2018 at 13:46

  Har du testat Maria Åkerbergs solprodukter?

  • Reply
   admin
   18 juli, 2018 at 19:00

   Inte just solprodukterna från MÅ men gillar deras andra produkter som jag testat.

  Leave a Reply