samarbete bodystore

Idag har jag ett jättebra tips att dela med er. För denna vecka har Bodystore en riktigt bra kampanj där du får hälsosamma snack med upp till 30 % rabatt. Fortsätt läsa så får du mina tips på produkterna du bara inte får missa.

30 % på hälsosamma snacks hos Bodystore

Det du hittar i Bodystores snacks-sortiment är bland annat:

När det ges sådana här bra rabatter, så brukar jag passa på att köpa hem lite extra och fylla mina skafferier. Till exempel nötter kan ju annars kosta en del och perfekt då att passa på när priset är så nedsatt. Knappen nedanför tar dig direkt till Bodystore och erbjudandet.

SPANA IN ERBJUDANDET HOS BODYSTORE.COM >>>

 

bodystore rabattkod

Produkterna du inte får missa – mina tips

Första tipset – naturella nötter. Så bra att ha hemma! Du kan använda dem som bas när du till exempel för egen granola eller rostar nötter till helg-snacks. Men du kan även äta dem precis som de är 10-20 nötter är ett perfekt mellanmål eller till att strössla över frukostskålen. Går även utmärkt att mixa ner några stycken i en smoothie. Då får du i dig lite extra hälsosamt fett som ökar mättnaden.

Jag brukar ge barnen en handfull nötter bredvid frukostskålen på morgonen. De gillar att kunna sitta och plocka och stoppa i sig nötterna och jag vet att de får i sig bra fetter som kommer att hålla dem mätta och ge dem bra och stabil energi under dagen.

nötter mellanmål

Recepttips:

Tips nummer två – chiafrön. Jag älskar en riktigt härlig chiapudding men jag brukar också ha i en tesked chiafrön när jag gör min vanliga frukostgröt. Också gott i en smoothie. Bra källa till hälsosamma fetter och bra fiber för magen.

Läs- och recepttips:

chiapudding

chiasylt

Sist men inte minst, tips nr 3. Du trodde väl inte att jag skulle missa mitt älskade nötsmör? Alltså nötsmör – sååå gott! Min absolut favorit och jag måste erkänna att jag är något av en nötsmörs-beroende. Men något så hälsosamt kan ju inte gå att överdosera, eller hur?

nötsmör

Om du så bara ska testa en sort, så välja mandelsmöret från VitaPrana. Ekologisk och 100 % nötter och 200 % superduper-über-mumsigt.

Lästips:

Jag tycker att nötter och frön är perfekta snacks och mellanmål. Kombinera gärna med lite bra kolhydrater eller protein. Till exempel kokt ägg med några cashewnötter eller ett äpple med en klick nötsmör och lite kanel pudrat över. Riktigt gott!

Jag hoppas att du gillade tipsen och om du också är tokig i nötter, så tycker jag att du ska passa på att utnyttja denna veckas erbjudande från Bodystore. Dela gärna med dig av dina favoriter med nötter i kommentarerna. Hur gillar du att äta dem?

 

SPANA IN ERBJUDANDET HOS BODYSTORE.COM >>>

 

clean eating by annika

 

Ett svar

  1. Thank you for sharing excellent informations. Your site is very cool. I am impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found just the information I already searched all over the place and just could not come across. What a great web site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *