0 In Annika tipsar

10 tips hos Matsmart just nu

matsmart

Jag gillar verkligen Matsmarts idé. Minska matsvinnet och samtidigt spara en slant. Det är så sjukt mycket mat som av olika anledningar slängs och jag älskar verkligen idéer som hjälper till att minska på svinnet.

Läs gärna mitt inlägg 7 tips för att minska ditt matsvinn.

10 tips hos Matsmart just nu

Sortimentet hos Matsmart variera och byts hela tiden ut beroende på parti som de tar hand om. Jag såg nu att flera av de produkterna som jag själv beställde förra veckan, redan är slut. Väl värt att regelbundet gå in och kika vad de har inne.

Matsmart har särskilda kategorier för ekologiskt och glutenfritt vilket jag tycker för det enkelt att hitta bra grejer.

Här är mina 10 tips på fynd hos Matsmart just nu:

Hoppas du gillade mina tips och glöm inte att tipsa mig om du hittar något fynd hos Matsmart som jag har missat.

annika malm

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply