Inlägg i samarbete med Nextory

Innan jag fick barn så läste jag regelbundet böcker. Den där känslan att bli helt fast i en bok eller ännu hellre en serie av böcker. Jag minns hur jag kunde ligga timme efter timme på en filt i trädgården och läsa kapitel efter kapitel. Men sedan mina älsklingar föddes så är stunderna när jag kan sitta med en bok väldigt få och när kvällen kommer så är jag så trött att jag bara vill släcka lampan och sova. Men jag har hittat svaret – lyssna på böcker. Älskar det! Äntligen kan jag låta mig bli helt uppslukad igen!

Testa på Nextory gratis 

Nextory-appen går varm i min mobil. Jag lyssnar när jag går hem från förskolan efter att ha lämnat barnen. När jag viker tvätt. När jag diskar. När jag tränar. Jag går till och med en extra sväng för att lyssna några minuter när jag varit ute och slängt soporna på kvällen. Just nu är jag inne i en svensk deckar-period och lyssnar om serien om Knutas av Mari Jungstedt. Extra glad blir svensk-läraren inom mig när Nils vaknar på morgonen och kommer och vill lyssna på böckerna om Nelly Rapp. Nextory har ett riktigt brett utbud och det finns verkligen något för alla.

Du har väl sett min film där jag visar hur smidig appen är?

Med min kod CLEANEATINGBY får du en månad hos Nextory med full tillgång till hela deras utbud och utan några krav på bindningstid. Värde 249 kr. Ett riktigt bra erbjudande! När du väljer att utnyttja din gratis månad så välj det kompletta utbudet så får du tillgång till hela utbudet. Nextory har tre olika nivåer (99 kr, 199 kr eller 249 kr). Efter din gratis månad kan du ändra till ett mindre medlemskap om du vill. 

Du kommer att bli ombedd att ange ett betalkort och 1 kr kommer att dras. Den får du tillbaka direkt om du väljer att sluta efter din gratis månad. Det är bara för att din lyssning inte ska avbrytas efter första månaden utan ska rulla på smidigt.

Klicka dig in till Nextory direkt och ange koden CLEANEATINGBY för att börja lyssna redan idag!

clean eating by annika