0 In Annika tipsar

Tips! 20 % på Husk hos Bodystore

banner annonslänk bodystore

Tips! Denna vecka har Bodystore 20 % på kosttillskotten från Husk – min personliga favorit.

Jag har ju tipsat om Husk många gånger gånger förut. Nu pratar jag inte om FiberHusk som du har när du bakar utan kosttillskottet Husk. Det är tillskott av bra fiber som gör din mage glad. Husk hjälper till att lugna din mage och hjälper både mot lös och trög mage.

Fiber får vi främst i oss från grönsaker, frukt och till exempel bönor och havre. Fiber är otroligt hälsosamt för oss. Det hjälper magen att fungera som den ska, håller tarmen frisk men bidrar även till ökad mättnad och mer stabilt blodsocker.

husk maghälsa tillskott

Jag skrev en serie om det här med maghälsa och fiber under 2018. Du kan läsa den här nedanför.

Maghälsa – min serie där jag berättar allt du behöver veta

Vad innebär egentligen problem med mage? Vad är normalt?

Hur vet du då om du har problem med din mage eller om det är “normalt”? Alla blir väl svullna efter att man har ätit? Eller?

Jag har själv en långt och brokigt förhållande till det med med magen och hur den egentligen mår. Jag har egentligen haft problem med den så länge jag kan minnas och det är först i och med att jag lärde mig mer om kost, som jag började få bukt på den.

När jag utbildade mig till kostrådgivare så sa vår lärare Therese: Om du känner av din mage, så har du problem med dem.

Och det är så det är. Om magen mår och fungerar som den ska, så märks det inte av.

Vanliga tecken på magproblem?

  • Uppblåst
  • Gaser
  • Går inte på toaletten och tömmer tarmen dagligen
  • Diarée eller lös avföring
  • Trög mage och förstoppning
  • Halsbränna
  • Svullen efter att du ätit
  • Irriterad tarm, IBS
  • Magknip

Men magproblem kan även visa sig som hudproblem som eksem och dåligt immunförsvar. Du har säkert hört det redan, men 70 % av immunförsvaret sitter i just magen och tarmarna.

husk tarmhälsa magproblem tillskott

Husk går utmärkt att blanda ner i en smoothie.

20 % på Husk denna vecka

Husk är som sagt till kosttillskott som hjälper din mage att må bra. Det gör den genom att du ger den extra fiber och i en variant av Husk finns även mjölksyra. Jag berättar mer om de olika produkterna här.

Jag har valt att ha Husk som en av mina personliga favoriter på min sida hos Bodystore, just för att det är en sån bra produkt som många av oss har behov av. Denna vecka (vecka 3 2019, till och med 190120) ger Bodystore 20 % rabatt på Husk och flera övriga magtillskott.

annika malm bodystore

Här hittar du Husk och här kan du se hela utbudet i deras Mag- och tarmkampanj denna vecka.

Om du har frågor eller funderingar om det här med mage/tarm och/eller fiber, så ta gärna en minut och ställ den i kommentarsfältet här nedanför. Jag ska besvara så snart jag kan. Dela även gärna vidare inlägget på till exempel Facebook om du har vänner och bekanta som är intresserade av ämnet.

annika malm

 

 

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply