1 In Personligt

Gaston Luga – 15 % med min kod

Koden annikaGL15 ger dig 15 % rabatt på alla produkter från Gaston Luga. Just nu får du även en gratis necessär samt en presentinslagning vid varje köp (t.o.m.) 14/2 2019.

Hej på er!
Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en fin start på 2019 så här långt. Jag har haft fullt upp och planerar för mycket kul som ska hända under året. Kan inte berätta detaljer än men kan säga som så mycket att kul saker kommer att hända. Jag planerar lite olika former av event som du som bor här på Västkusten kan hålla extra utkik efter.

gaston luga rabatt

Ryggsäck från Gaston Luga – en ny favorit

Jag är en sån där person som för det mesta har haft en väska hängandes på ena axeln. Men har börjat känna allt mer att det inte är helt bra för snedbelastningen av ryggen som det i längden ger. Därför började jag leta efter en snygg och smidig ryggsäck.

Jag sökte och fann kan man säga. Min nya ryggsäck från Gaston Luga är jag riktigt nöjd med. Det får plats mycket i den utan att den blir otymplig. Den är skön att bära och dessutom stilren och snygg.

Gaston Luga har även andra accessoarer som necessärer, plånböcker med mera. Du kan se hela deras utbud av snygga produkter här.

15 % hos Gaston Luga med min kod + present

Som jag skrev inledningvis så ger koden annikaGL15 dig 15 % rabatt hos Gaston Luga. Koden gäller tillsvidare. Fram till Alla hjärtans dag så får du även en necessär och presentinslagning på köpet. Här kan du se hela Gaston Lugas utbud.

annika malm

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Adam
  24 augusti, 2020 at 10:45

  Hej Annika,

  Så snyggt inlägg, maila gärna mig!

  Adam

 • Leave a Reply