samarbete annika malm black friday

God morgon!

Jag kikar bara in en snabbis så här på morgon för att tipsa om ett gäng med Black Friday-erbjudanden som jag gillar.. Om du följer mig på instagram så hörde du mig säga i början av veckan att jag tänkte verkligen bara tipsa om de allra bästa erbjudandena som jag vet intresserar er, den här veckan. Jag tyckte själv att Black Friday veckan gick alldeles överstyr i sociala medier förra året, och känner att lite sans och balans får det vara. Köpande för bara köpandet skull är ju helt tokigt. Eller hur känner du?

annika malm porslin black friday

Men det finns som sagt en hel del riktigt bra erbjudanden denna vecka och om det är saker du ändå använder, behöver eller skulle köpa så tycker jag att det ändå är en bra vecka att passa på. Här nedanför tipsar jag om de deals som jag tycker är riktigt bra denna helg.

Jag passade på att köpa en fin klänning och nya skor till julen, nya muggar som jag önskat mig länge och allt jag behöver till julbaket som det snart är dags för. Saker som jag ändå skulle ha köpt men som jag nu fick till ett lägre pris.

Mina bästa Black Friday tips – bara saker du använder

20 % på allt hos Cervera

Mitt tips från Cervera är helt klart mixern Bosch VitaBoost. Min bästa kompis i köket som hjälper mig fixa mättande smoothies till Nils och Ebba. Stark och kraftfull. Klarar frusna jordgubbar och frusen banan utan problem. Jag fick upp ögonen i våras när Mia och Lina från Food Pharmacy tipsade om den. Helt klart den mest prisvärda smoothies som håller den här kvalitén.

20 % hos Kökets Favoriter

Koden BLACK ger dig 20 % på hela utbudet hos Kökets Favoriter. De riktiga fynden här är denna grönsakssvarv. Jag har en precis sådan här och jag kan intyga att den är riktigt riktigt bra. Ett av de köksredskap som jag använder flera gånger varje vecka.

Grönsakssvarv för att göra nudlar av grönsaker

Upp till 75 % hos KitchenTime

KitchenTime har upp till 75 % på massvis med produkter. Bland annat rabatter på Kitchen Aid.

20 % på allt hos Bodystore

Koden ALLT20 ger dig 20 % på allt hos Bodystore. Mitt tips är att handla hem det du behöver till julbaket.

Mina tips:

VitaPrana kokossocker

10 % hos Matsmart

Jag brukar titta in till Matsmart titt som tätt för att se om de har något inne som jag behöver. Heja minskat matsvinn. Ange koden BF18SE så får du 10 % rabatt på din beställning.

Hoppas du uppskattade tipsen och kanske hittar något du behöver och ändå skulle ha köpt.

annika malm

 

 

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg