0 In Personligt

Måndagsmys och toppen-tips

God morgon!

Måndag igen, och höstlovsvecka. Barnens förskola har stängt idag så vi ska åka på lite utflykt tillsammans med mormor. Jag ”skolkar” (inte obligatorisk närvaro) från morgondagens föreläsning och tar lite måndagsmys med barnen och mamma.

Helgen har varit bra för oss och hösten är verkligen vacker just nu! Igår tog vi en promenad hela familjen och insöp alla vackra färger.

Stora saker har hänt i helgen. Stora killen har tappat sin första tand! Tänk att min lilla bebis redan är så stor att han tappar tänder….  Det gäller verkligen att leva här och nu!

Tyvärr verkar det som om lilltjejen och Henrik bägge två tyvärr verkar ha åkt på varsin rejäl förkylning. Jag ska göra mitt bästa att hålla mig borta från bacillerna. Är inne i ett sjukt bra träningsflyt just nu och vill verkligen inte få hålla upp pga halsont och snuva. Förra veckan fick jag till fem spinningpass och jag verkligen älskar när jag hinner träna som jag vill! Jag får så mycket energi, sover bättre, är gladare, piggare, hög på livet helt enkelt ;) denna veckas träningsmål är att få till lite löpning också så att jag inte helt tappar löp-kondisen. Henrik påminde mig snällt om detta idag och att jag ”lovat” att springa Göteborgsvarvet med honom nästa år (huja!). Även om Midnattloppet i somras gav blodad tand så känns steget från 10 km till 21 km enormt!

medalj

 

midnattsloppet

Inte bara att jag fått svettats och fått endorfinpåslag på gymmet, jag fick också ett riktigt kul erbjudande där i veckan som gick som jag lovade att fundera på under helgen. Så kul och längtar tills jag kan berätta mer!

Jag hoppas få till lite andra inlägg här på bloggen i veckan och inte ”bara” recept. Jag försöker bygga upp min receptbank så därför blir det en hel del recept men vill inte bli en renodlad receptblogg utan vill också ha med massa andra intressanta och kul saker. Jag har en del tankar men om ni har förslag på saker ni är intresserade av eller nyfikna på, lämna gärna en kommentar! Som häromdagen fick jag en kommentar om basisk resp syrabildande mat som jag tänkte ägna ett inlägg åt här i veckan.

Jag vill verkligen tacka er för att ni tar er tid att skriva kommentarer! Antalet blir allt fler och nu känner jag t o m igen några av er som kommenterar, alltså att jag ser att samma person skriver flera kommentarer. Det är riktigt kul för mig och det blir mer en dialog mellan mig och er och inte bara jag som skriver ner massa saker. Så kul att få lära känna er mer!! Så verkligen, stort stort tack för alla kommentarer!

Som avslutning så vill jag dela med mig av ett toppen-tips som jag upptäckte igår. Ni vet ju att jag är ett stort fan av kokosolja och fick se att Bodystore (länk) just nu säljer kokosolja till sanslöst bra pris. Jag ska passa på att fylla på mitt förråd och gör det du också vettja för det här är riktigt bra priser.

BS kokosolja

 

Så, nu ska jag och barnen äta lite frukost innan vi ger oss ut på nya äventyr den här måndagen. Ska låta barnen vara testpiloter på ett nytt recept på varm choklad helt utan raffinerat socker som jag har funderat ut. Om det får godkänt så delar jag med mig av det senare ;)

Annika0707

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply