1 In Annika i media/ Personligt

Clean eating toppdelat hos Matkärlek

Vilken start på dagen jag fick idag! Under morgonens obligatoriska bloggrunda med tillhörande kaffe, så klickade jag mig in hos tidningen Matkärlek och såg att mitt senaste blogginlägg hos dem är toppdelat. Tjoho, va kul! Så glad blir jag att ni som läser delar och sprider det ni gillar.

Detta är ju min egna blogg som jag startade med och så i somras så fick jag den fantastiska möjligheten att även blogga för tidningen Matkärlek. där hittar du mig under bloggar och Annikas blogg. Mitt senaste inlägg som delats av er läsare hittar du här om du missat det. Det handlar om livsmedel som du gör klokt i att välja eko och varför.

clean eating matkärlek

Det senaste numret kom ut i butik i veckan och är fullproppat med inspirerande artiklar och smarriga recept inför jul och nyår. Grunden för tidningen är naturligt glutenfritt och utan raffinerat socker (strösocker, sirap osv). En riktigt härlig tidning! En prenumeration kommer att ligga under min gran i år till någon jag tycker om och kanske har du också någon som är intresserad av hälsa och som skulle bli glad för en prenumeration i julklapp?

matkärlek jul

Matkärlek är ingen lchf-tidning även om flera av recepten är perfekt för dig som följer lchf. Det är inte heller en ren paleo eller clean eating-tidning, men innehåller massa recept för oss som gillar den typen av mat. Tidningen är en härlig mix av lågkolhydratskost, lchf, paleo, clean eating – helt enkelt god och hälsosam mat som gör gott.

Just nu kan jag erbjuda dig rabatt om du är nyfiken på att testa tidningen eller ge bort den i julklapp.

3 nr för 99 kr eller 8 nr för 249 kr.

Pris i butik för lösnummer är 49 kr i vanliga fall så du tjänar en hel del.

Använd den här länken för att komma till sidan och väl där så fyller i i koden cleaneating för att få din rabatt.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Välkommen 2016 |
    31 december, 2015 at 06:48

    […] Clean eating topp-delat hos Matkärlek […]

  • Leave a Reply