God morgon på er!

Idag var det en riktig frisk höstmorgon som vi vaknade upp till. Söndag redan och bara att inse att även denna helgen har susat förbi i en rasande fart.

Gårdagen spenderade jag framför kameran hos Louise Anvell Pekkanen som är en vän till mig och en helt fantastisk fotograf. Om du bor här runt Göteborg och behöver hjälp med foto (bröllop, barn, porträtt, hon är grym på allt!) så kan jag verkligen rekommendera henne.

Jag bad Louise om hjälp att få till lite snygga bilder för bloggen och profilbilder för media-samarbeten. Igår kväll fick jag på mailen, en överblick över alla bilder och hur jag ska kunna välja ut de jag vill ha känns just nu smått omöjligt. Så många fina och hur jag ska kunna välja bort känns inte helt enkelt. Jag ska sätta mig och verkligen titta igenom dem mer noga sen tänkte jag och fundera på vilken typ av bilder jag vill ha och vad jag ska/kan använda dem till. Skojade med Louise att Henrik (min man) får lära sig att ta kort så att jag inte behöver åka till henne i Hindås varje gång för att få kort där jag är med i bilden.

De senaste veckorna har det ju varit en hel del recept som kommit upp här på bloggen och även om jag vill öka på min recept-bank så vill jag också ha mer inlägg med annat innehåll. Jag har lite tankar själv men tänkte kolla med er först vad ni är intresserade och nyfikna på att läsa om. Lite tankar från mig:

  • Bra mat för barn och göra mat ”barn-vänlig”
  • ”göra-själv”-inlägg typ gör din egen kokosmjölk eller mandelsmör
  • ”istället-för”-inlägg typ kesofrutti istället för risifrutti
  • Socker-fällor, inlägg med tankar kring mat som vanligtvis anses bra eller ok men som man bör se upp med
  • Grunderna inom paleo eller lågkolhydratskost
  • Mer om varför gluten, socker och mejerier bör undvikas
  • Tips för viktminskning och för att hålla motivationen uppe
  • Ekologiskt
  • Inlägg om enskilda livsmedel och deras hälsofördelar, t ex spenat, avokado, mandel
  • Recept – något ni vill se mer av? frukost, lunch, middag, mellanmål, dessert?

Lämna gärna en kommentar och tipsa mig om vad ni vill läsa mer om.

rosor