0 In Crossfit & träning/ Personligt

Hemmaträning och bakning

Hej hej!

Hoppas ni har haft en skön fredag och känner er redo för helgen! Hos oss är det extra fredagsmysigt för mannen är hemma igen efter att ha varit iväg med jobbet sedan i torsdags.

I förmiddags så körde jag lite hemmaträning med 30 min på cykeln och sen styrkepass ur Olgas bok.

20140505-214740.jpgI början av boken skriver Olga att om man som mamma med små barn hemma ska få till träningen så måste man lära sig att träna med barnen runt sig. Det  är så sant! Jag personligen tycker att tiden när barnen sover eller är sysselsatta på annat sätt är så viktiga andningshål för oss mammor då man måste bara kunna få sitta i soffan, läsa bloggar eller vad man vill. Men det finns heller ingen garanti för att man får den där egna tiden. Vissa dagar vill de små helt enkelt inte sova så mycket som de skulle behöva och må bra av och vissa dagar nöjer de sig inte med något. Så idag körde jag på och barnen fick hänga med. Storebror tycker det är superkul och tränar på han med och dansar loss till musiken. Lillasyster nöjer sig bra med att krypa runt och pilla på och smaka på alla nya grejer.

IMG_4496[1]

 

 

Idag har vi också bakat lite smarriga kokosmuffins och en ny sorts bröd. Recept kommer senare ikväll.

IMG_4503[1]

Har ni något speciellt inplanerat för alla hjärtans dag imorgon? Tidigare år har jag och mannen firat dagen på tu man hand med bio-besök, restaurangbesök med mera. 14 februari 2009 var också dagen som vi förlovade oss. Men i år känner vi inte för att fixa barnvakt för vi vill fira och mysa med hela familjen. Så vi ska fixa extra god familjemiddag till bara oss fyra och unna oss lite extra.

Nu ska jag ut och springa en runda men recepten kommer senare ikväll.

Annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply