1 In Personligt

Julfika och vinnaren i tävlingen med EkoKul

Go kväll på er!

Kikar in en snabbis så här på kvällskvisten innan sängen väntar. Jag sover alldeles för lite så tänkte ta mig i kragen den här veckan och komma i säng i tid. Hur många timmar per natt sover ni? Själv tycker jag att det är svårt att få till de där timmarna som det rekommenderas att man ska få till. För mycket annat att göra antar jag ;)

Hittills har jag ju haft två tävlingar i min blogg-julkalender och jag tycker att det är sååå kul att så många av er deltar och visar intresse!!Precis som i Familybox-tävlingen så fastnade jag för flera motiveringar och sist så fick ju mannen agera avgörande domare. Ikväll är han dock inte hemma så det fick bli lotten som avgjorde.

Jag skrev helt enkelt ner namnen på er som tävlat, vars motiveringar fastnade mest hos mig, på små lappar, la i en skål och drog en vinnare. Och vinnaren blev…..

Louise Pekkanen Anvell med sin motivering om hur viktigt det är att ge våra barn, som är det dyrbaraste vi har, kläder, leksaker och annat som är fritt från gifter.

Ett presentkort på 300 kr från EkoKul är på väg till dig :)

Imorgon väntar ytterligare en tävling här i min julkalender så missa inte att kika in! Vill även passa på att tipsa om rabattkoden på 20 % hos Familybox som fanns i dagens lucka. Rabatten gäller hela deras soritment som är fullt av ekologiska, glutenfria och till stor del även mejerifria produkter. Länk till mer info här.

Imorgon ska jag också ge mig på att försöka få till ett mjölkfritt vörtbröd (paleo-vänligt) och baka ett gäng med lussekatter. Hoppas även få upp de receptet under kvällen här imorgon.

Sov nu så gott alla härliga så hörs vi imorgon!

clean eating jul vörtbröd lchf

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Louise
    9 december, 2015 at 18:22

    Åh va roligt! Tusen tack!

  • Leave a Reply