God morgon!

Fick ni er skönhetssömn i natt? Vaknade ni utvilade, pigga och glada redo för en fantastisk torsdag? Låter bra!

I dagens lucka finns som jag hintade om igår, ytterligare en tävling.

Lucka 8: Vinn en prenumeration av tidningen Matkärlek

Även om jag inser att jag kan anses partisk (har ju äran att blogga för denna fantastiska tidning), så kan jag helt ärligt säga att denna tidning är heeelt fantastisk! Full av härliga recept och inspirerande reportage. Grunden är naturlig mat fri från gluten, tillsatser och raffinerat socker. Jag vet att många tänker att det är en lchf tidning och ställer sig skeptiska då man själv inte är inne på just lchf-spåret. Och visst, ni som lever enligt lchf hittar mycket matnyttigt i tidningen men även ni som är mer åt paleo-hållet men även alla ni som ”bara” vill få ny inspiration till god och hälsosam mat till er och er familj.

Nötig paleolatte

Till min stora glädje börjar allt mer mejerifria recept ta sig in i tidningen och i senaste numret kunde man se två fantastiska artiklar inriktade åt paleo och ett vidare perspektiv på det här med kolhydrater (alla kolhydrater är inte av ondo som det ibland målas upp på en del håll…). Dels en artikeln med Jenny och Magnus från Under vårt tak och dels energiknippet Annika Sjöö som är högaktuell med sin andra bok på temat paleo.

Paleo i Matkärlek

 

Du har idag alltså chansen att få en prenumeration på 3 nr av den här fantastiska tidningen, direkt hem i din brevlåda. Hade inte det varit en bra och inspirerande start på nästa år?

Så här för du för att delta:

  1. Lämna en kommentar till detta inlägg där du kort (1-2 meningar) motiverar varför du vill vinna en prenumeration på Matkärlek.
  2. Följ mig på instagran (@cleaneatingbyannika) eller facebook (Clean eating by Annika)
  3. Dela detta inlägg på valfritt socialt medie (använd enkelt knapparna längst ner i detta inlägg)

Vinnaren utses imorgon kväll (9 dec) kl 20:00

Lycka till!