8 In Personligt

CEA julkalender 2015 – lucka 8

God morgon!

Fick ni er skönhetssömn i natt? Vaknade ni utvilade, pigga och glada redo för en fantastisk torsdag? Låter bra!

I dagens lucka finns som jag hintade om igår, ytterligare en tävling.

Lucka 8: Vinn en prenumeration av tidningen Matkärlek

Även om jag inser att jag kan anses partisk (har ju äran att blogga för denna fantastiska tidning), så kan jag helt ärligt säga att denna tidning är heeelt fantastisk! Full av härliga recept och inspirerande reportage. Grunden är naturlig mat fri från gluten, tillsatser och raffinerat socker. Jag vet att många tänker att det är en lchf tidning och ställer sig skeptiska då man själv inte är inne på just lchf-spåret. Och visst, ni som lever enligt lchf hittar mycket matnyttigt i tidningen men även ni som är mer åt paleo-hållet men även alla ni som ”bara” vill få ny inspiration till god och hälsosam mat till er och er familj.

Nötig paleolatte

Till min stora glädje börjar allt mer mejerifria recept ta sig in i tidningen och i senaste numret kunde man se två fantastiska artiklar inriktade åt paleo och ett vidare perspektiv på det här med kolhydrater (alla kolhydrater är inte av ondo som det ibland målas upp på en del håll…). Dels en artikeln med Jenny och Magnus från Under vårt tak och dels energiknippet Annika Sjöö som är högaktuell med sin andra bok på temat paleo.

Paleo i Matkärlek

 

Du har idag alltså chansen att få en prenumeration på 3 nr av den här fantastiska tidningen, direkt hem i din brevlåda. Hade inte det varit en bra och inspirerande start på nästa år?

Så här för du för att delta:

 1. Lämna en kommentar till detta inlägg där du kort (1-2 meningar) motiverar varför du vill vinna en prenumeration på Matkärlek.
 2. Följ mig på instagran (@cleaneatingbyannika) eller facebook (Clean eating by Annika)
 3. Dela detta inlägg på valfritt socialt medie (använd enkelt knapparna längst ner i detta inlägg)

Vinnaren utses imorgon kväll (9 dec) kl 20:00

Lycka till!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Olivera
  8 december, 2015 at 13:38

  1. Jag tycker de hade varit en fin belöning nu när jag lyckats gå ner 18 kilo och har halva vägen kvar ??

  2. Följer dig såklart ?
  3. Delar?

 • Reply
  Annika
  8 december, 2015 at 14:45

  Å matinspiration är precis vad jag behöver! Har hamnat i middagsträsket med samma mat vecka ut och in! Det här vill jag vinna! Kram

 • Reply
  Tine Worén
  8 december, 2015 at 15:07

  Klart man vill vinna denna prenumeration!! ?
  Har köpt nästan varje nummer så långt och gillar verkligen blandningen av lchf/paleo. ?
  Följer dig redan och har delat inlägget ?

 • Reply
  Camilla
  8 december, 2015 at 15:15

  Jag är ju intresserad av Paleo, och tidningen verkar jätteinspirerande!
  Vore kul att vinna såklart!

  Följer dig redan och delar inlägget på Facebook!

 • Reply
  Charlotta Springer o Trimmar
  8 december, 2015 at 16:01

  Jag älskar att exprimentera med mat och bakning så ny inspo är alltid mer än välkommen! Dessutom saknar jag att bläddra i en riktig tidning, det blir så lite av den varan i den här digitala tiden.

 • Reply
  Viktoria
  8 december, 2015 at 17:44

  Den hör skulle jag verkligen vilja vinna då jag har Ulcerös Kolit och bör äta bättre men framförallt mindre gluten. Svårt när vanan säger gluten gluten gluten. Med mer inspiration och kunskap så har jag en chans :)
  lattemorsan.se på instagram, följer dig där!

 • Reply
  Malin
  8 december, 2015 at 19:45

  Detta vore skoj att vinna! Behöver ny matinspiration på saker som ger mig energi och näring, inte bara fyller magen (även om jag nog äter hyfsat). Särskilt inför kommande kraftprov!

 • Reply
  Anna jansson
  8 december, 2015 at 21:16

  Den här prenumerationen skulle jag vilja ge till pappas sambo som är en riktigt matlagningstok. Den förtjänar hon som tack för att hon fylle rmin kul&frys då och då.

 • Leave a Reply