0 In Personligt

Alla vinnare hittills

Jag har lite dåligt samvete för att jag kanske varit lite otydlig och luddig med att berätta vilka av er som vunnit mina jultävlingar som jag har haft hittills. Det har blivit lite här och där i olika inlägg som jag berättat och jag förstår att det kan vara lätt att missa så här i julstressen. Därför tänkte jag att en sammanställning kunde vara på sin plats.

clean eating jul nötter

De flesta har jag faktiskt varit i kontakt med men det är en eller ett par av er som jag fortfarande behöver komma i kontakt med för att se till att er vinst kommer fram rätt. Om du ser ditt namn här nedanför och inte har varit i kontakt med mig så maila mig på cleaneatingbyannika@gmail.com så ska jag se till att din vinst når dig.

 

3 december – tävling i samarbete med Familybox.

Vinnare Sofie Molitor

6 december – tävling i samarbete med Ekokul

Vinnare Louise Anvell Pekkanen

8 december – tävling i samarbete med tidningen Matkärlek

Vinnare Oliviera

11 december – tävling i samarbete med Herbalstore

Vinnare Mia Ingemarsdotter

13 december – tävling i samarbete med Baka Sockerfritt

Vinnare Elisabeth Andersson

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply