0 In Julkalender 2015

CEA julkalender 2015 – lucka 16

Nu är vi snart inne i sista veckan inför julen och det är dags att fixa det sista. Som vanligt är jag sent ute med julklappar och ska försöka få köpt i alla fall några i eftermiddag. Hur går det för er i allt julstök? Har ni läget under kontroll?

I dagens lucka hittar du en rabattkod som du kan utnyttja för att klicka hem lite nya (eller gamla) favoriter att njuta av under julen.

Lucka 16: 15 % rabatt på hela din order från Herbalstore (inkl redan rabatterade produkter)

Herbalstore är en av mina favoritbutiker på nätet. Snabb och personlig service plus att de har riktigt härliga produkter som är svåra att hitta på andra ställen. (Jag får inget betalt av dem för att säga så utan menar det verkligen.)

Saker som de har som annars kan vara ganska svårt att få tag på är till exempel min personliga favorit – makademianötterna. Ibland kan man hitta dem bland naturgodiset i mataffären men då får man tyvärr en del annat med nötterna som man inte vill ha (tillsatser av olika slag). Herbalstore säljer ekologiska makademianötter som är av toppen-kavalitet! Jag gillar makademianötternas crunsch och de brukar vara en riktig favorit bland lågkolhydratare då de ligger under 5 gr kh/100 gr.

 

 

En annan produkt som jag testade idag som var ny för mig var kakaosmör. Kakaosmör är en vit massa som finns inuti kakaobönorna och som kan pressas ut som till ett fett eller smör. Detta används bland annat när man gör choklad. Vilket var precis vad jag testade idag. Att göra chokladpraliner från scratch helt enkelt. Återkommer med resultat och recept…

clean eating kakaosmör

 

 

Om du vill utnyttja rabatten på 15 % hos herbalstore så ska du använda koden 16dec i kundkorgen när du gör din beställning. Koden ger 15 % på hela sortimentet, dvs även på produkter som redan är nedsatta i pris. Erbjudandet gäller t o m 27 december.

Besök herbalstore.se för att kika runt bland deras sortiment!

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply