Idag är det dags för den första tävlingen i min blogg och det här är inte vilken tävling som helst. Idag har ni chansen att vinna en inspirationsbox från Familybox. En box fylld med goda och härliga produkter. De är glutenfria, ekologiska, utan tillsatt socker, helt fantastiska produkter alltså. En perfekt julklapp till dig själv eller varför inte till någon som du tycker om?

familybox julkalender

Lucka 3: Vinn en inspirationsbox från Familybox

Idag har du möjlighet att vinna en helt fantastisk julklapp till dig själv eller någon som du tycker om – en box fullproppad med härliga produkter. Just den här boxen innehåller:

  • Ekologiskt hasselnötssmör  – Kung Markattas ekologiska hasselnötssmör har varsamt rostats och malts. Det innehåller inget salt, och är väldigt gott att bre på mackan, använda i olika bakverk och smoothies.
  • Ekologiskt nyponpulver – Nyponpulver är laddat med C-vitamin. Det är ett bra tillskott i kosten, speciellt under förkylningstider.
  • Ekologiska äppelchips med kanel – Underbart krispiga äppelchips med en frisk och syrlig smak. Ett gott och juligt snacks som är ett utmärkt alternativ till fredagsmyset!
  • Dr Bronner’s magic soap – En mild och dryg flytande tvål med en underbara dofter. Gjord på de finaste naturliga och ekologiska ingredienserna är den återfuktande och passar väl även för känslig hy.
  • Raw chokladdoppade pumpafrön – Pumpafröna är doppade i en fyllig rå choklad som är berikad med en levande bakteriekultur. De är inte bara fantastiskt goda, de gör gott också.
  • Raw chia vanilla bar med hampa-protein – En mättande och god bar med en fin vaniljsmak. Baren är både ekologisk och raw, och är praktisk att ta med när man är på språng som ett proteinrikt mellanmål.
  • Tvättnötter – Naturligt tvättmedel som innehåller naturliga tvålämnen och har använts länge inom den indiska läkekonsten ayurveda för olika hudåkommor, vilket gör dem lämpliga för känslig hy.
  • Christmas tea – Te med ekologiska julkryddor och rooibos.

Familybox HB

Den här boxen är riktigt härlig och jag har själv haft möjlighet att testa den. De chokladdoppade pumpafröna var nya för mig och blev snabbt en ny favorit. Äppelchipsen är min dotter Ebbas (1,5 år) favorit och min 5-årige son Nils älskar sitt nötsmör på en bit fröknäcke.

clean eating choklad raw jul

clean eating te yogitea jul

clean eating jul hasselnötssmör

 

Gör så här för att tävla:
1. . Skriv en kommentar till detta inlägg där du motiverar/förklarar varför du vill vinna boxen (2-3 meningar).
2. Följ Clean Eating by Annika på Facebook (facebook.com/cleaneatingbyannikaeller instagram (@cleaneatingbyannika). Berätta vilken du följer i din kommentar här under.
3. Dela vidare tävlingen på Facebook eller annat socialt medie. Det gör du genom att klicka på knappen med till exempel Facebook på längst ner under inlägget. Skriv var du delar i din kommentar till det här inlägget.
I din kommentar ska alltså finnas motivering, var du följer Clean Eating by Annika och var du har delat tävlingen.
För extra vinstchans:
Följ Familybox på facebook (sök på familybox) eller instagram (@familybox.se). Då berättar du även detta i din kommentar här under.
Om du redan följer mig eller Familybox på Facebook eller instagram så är den delen redan klar för dig och du skriver bara det i din kommentar.

Lycka till! Vinnaren dras fredag 4 december september kl 20:00.

Tävling i samarbete med Familybox.