0 In Julkalender 2015

Imorgon drar min julkalender igång

Kikar bara in en snabbis innan jag ska bege mig in till stan (har tenta idag så wish med luck!), för att påminna om min julkalender som drar igång här på bloggen imorgon. Varje dag fram till jul kommer jag att dela med mig av tips, tankar, recept, tävlingar, erbjudanden och annat, allt på temat jul kopplat till clean eating. Erkänn bra!

clean eating julkalender

 

Jag har tänkt ut massa goda recept att dela med mig av nu inför julen, både matlagning och bakning. Gott och hälsosamt måste inte utesluta varandra, som du vet :) Jag kommer också att ha en hel del tävlingar där du kan vinna fina priser och erbjudanden till dig så att du kan köpa härliga julklappar till dig själv och dina kära för en lite mindre peng än annars. De flesta tävlingarna och erbjudandena kommer bara att gälla under en dag eller två så mitt tips är att kika in här varje dag.

Om du vill bara säker på att inte missa något så lämna din e-mail i fältet till höger här på bloggen så kommer alla nya inlägg till din inkorg, eller följ mig på bloglovin. Jag kommer så klart att dela med mig och påminna om de dagliga luckorna på facebook och instagram, så följ mig gärna där också.

Detta ska verkligen bli så kul!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply