0 In Personligt

Läsvärda inlägg som förtjänar att synas igen

Hej på er!

Den senaste veckan har varit smått kaotisk för min del. Jag är inne i sluttampen på mina studier vid universitet och håller just nu på att skriva klart min slutuppsats som ska in imorgon mitt i allt detta så blev min lilla tjej sjuk och har varit hemma från förskolan i drygt en vecka nu. Plus att mannen varit bortrest på jobb så vabbandet har fallit på mig. Stackars lilla E har inte haft en kul vecka med en mamma som varit stressad eller suttit framför datorn och skrivit. Jag har försökt skriva så gott det går när hon har sovit och på kvällarna. Var inne i stan och fick respons igår på det jag fått ihop och nu ska bara det sista göras idag. Hoppas du förstår varför det inte har blivit dagliga uppdateringar här på bloggen den senaste veckan :) men som sagt, uppsatsen ska in imorgon och sen har jag äntligen mer tid till bloggen igen.

Idag tänkte jag passa på att lyfta fram några äldre inlägg som jag känner är värda att läsas om för er som följt mig längre och kan vara intressanta att läsa för första gången för er som hittat till mig den senaste tiden. Jag fastnade i bloggarkivet igår och det var ganska kul faktiskt att se hur både sätt att skriva och bilder har utvecklats under åren som jag bloggat.

Hoppas du hittar något som intresserar dig bland de här gamla godingarna :)

tulpaner

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply