1 In Personligt

LCHF-klubben

Först så vill jag bara säga att det här är inget sponsrat inlägg även om jag inser att det kan verka så. Men jag är helsåld på lchfklubben eller snarare deras butik.

Jag diggar verkligen Katrin Zytomierska! Visst ibland kanske hon säger saker som inte är helt politiskt korrekt och jag håller med om allt hon säger eller har sagt men att hon står upp för bra kost för stora och små, det älskar jag! Det är så härligt att vi anhängare till lchf/lågkolhydratskost har en förespråkare som inte låter sig rubbas, står fast för sina åsikter, talar klarspråk och inte är rädd för att ta debatten. För hennes del så la hon om kosten för att komma i form efter sin första graviditet och sedan var hon helsåld och nu förespråkar hon en ren lågkolhydratskost för hela familjen. Spot on på mina tankar! Alla mår bra av att välja bort socker och mjöl/gluten.

KZ

(bild lånad från kostdoktorn.se)

Jag bor ju på västkusten men i somras styrde lilla familjen kosan till huvudstaden och så klart stod Katrins lchf-butik på listan över ställen som skulle besökas. Under veckan i Stockholm så besökte jag butiken två gånger och fyndade massa nyttigt och gott. Tyvärr tajmade jag inte in det så att jag fick träffa Katrin men hennes personal i butiken var verkligen sjukt trevliga och service-minded. Jag blev kär på stört i hela atmosfären och stämning!

20140715-225721-82641801.jpg


20140727-221527-80127225.jpg

Nu när jag rullar vagn dagligen då jag är mamma-ledig med lillasyster så har jag flera gånger tänkt hur härligt det hade varit att rulla vagn i Stockholm och ta svängen runt butiken i Sturegallerian och köpa på sig lite härliga grejer.

lchf

(bild lånad från sturegallerian.se)

Men jag får väl nöja mig med att shoppa loss på hemsidan och i de vanliga matbutikerna som är återförsäljare. Men samma sak blir det inte. Får väl jobba för att Katrin framöver öppnar en butik här på västkusten som jag kan besöka eller ännu hellre vara med och driva ;)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Panki
    11 december, 2014 at 10:45

    Var faktsikt i sturegallerian igår, enbart för att få shoppa lite i LCHFbutiken. Men oj vad besviken jag blev! Det fanns ju inga produkter i butiken? Jag har ju varit där en massa gånger förut och då har det varit välfyllt och man har blivit inspirerad att handla. Men nu, vete 17 vad som hänt? Det fanns ju ingenting? Jag fick känslan av att butiken skulle läggas ner, så illa var det. Jättetråkigt, hoppas det bara var tillfälligt.
    Jag shoppade inget utan gick därifrån faktiskt. Noll inspiration av att gå i en tom butik. min Ica har fler lchf varor.

  • Leave a Reply