0 In Crossfit & träning

Pink is back

Så nu har jag fixat lite med bloggen och den har fått ett utseende som jag gillar bättre. Rosa var för ett par år sedan min absoluta favoritfärg men så tröttnade jag men nu tror jag att rosa är favoriten igen.

Apropå rosa, så blev det lite shopping igår och ni ser delar av resultatet här under. Just det, rosa ;) (bilder lånade från Gina Tricot)

70017303301_m 67263302001_m

 

Jag hade bestämt att jag skulle spara pengar till London om en månad men efter att ha rensat ut garderoben så insåg jag att jag har iiiiiinget att ha på mig ;) Har också hittat en jacka på HM som jag vill ha som jag nog ska klicka hem också.

hmprod

 

Dessutom har jag shoppat kosttillskott. Skulle inte jag spara pengar? Men Svenskt kosttillskott har haft ett sjukt bra erbjudande med 99 kr för 1 kg proteinpulver så det fick klickas hem lite innan erbjudandet gick ut. Köpte bland annat neutralt den här gången som jag tänkte använda när jag ska testa att baka lite protein-bröd.

core_whey_protein_4_kg_7329

 

Och från Mmsports beställde jag Kasein (långsamt protein som passar bra att ta på kvällen), bcaa (aminosyror) och CLA (ett tillskott som ska boosta fettförbränningen). CLA köpte jag mest för att de hade ett erbjudande och det var löjligt billigt för egentligen ger jag inte mycket för såna tillskott.

Body-Science-CLA_960px CaseinNaturell hämta (29)

 

Nu ska jag snart landa i soffan och kvällens Biggest Loser med min nya favorit Mikael Hollsten ;)

10904391_901068266591080_7769758204136124749_o

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply