0 In Personligt

Regn och skakiga ben

Hej hej!

Hoppas ni har det bra där ute! Här på västkusten regnar det och är mulet. Sommarkänslan är långt borta… Men min son på 5 år peppar mig och säger att sommaren börjar på måndag. De har gått igenom på förskolan att på måndag är juni och det är ju sommar, så självklart börjar sommaren på måndag. Han har redan bestämt att han ska ha shorts. Håller alla tummar jag har och hoppas han har rätt. Är en frusen person och tycker att vi har alldeles för lite värme och sol i det här landet och behöver verkligen sommaren!

Lördagen inleddes som vanligt på gymmet. Jag brukar vara där strax innan 6 och även om ingen tror mig så brukar vi vara ett troget litet gäng som ses där. Men idag var jag ensam. Värsta lyxen! Min pt vill att jag kör en hel del superset (övningar direkt efter varandra utan vila) och ibland är det svårt och ibland t o m omöjligt när det är massa folk. Men imorse kunde jag alltså köra helt enligt plan.

IMG_1124.JPG

 

Benen skulle tränas och svetten rann (som vanligt). Jag kan redan känna träningsvärken komma….

IMG_5761.JPG

Passet avslutades med 20 min på trappmaskinen och med en spännande podcast i öronen så tog jag mig upp för 120 våningar vilket enligt maskinen motsvarar Empire State Building i New York.

IMG_5765.JPG

Därefter har dagen bestått av sonens fotbollsskola samt storhandling. Skåpen ekade tomma här hemma och det känns skönt nu när de är påfyllda igen. Bästa känslan när man vet att allt finns hemma.

IMG_5768.JPG

Jag vet att det har varit mest träning här på bloggen den senaste tiden och inte så mycket kost och recept. Jag följer ju ett matschema som inte ger utrymme för några utsvävningar så mina dagar består typ av kyckling och kvarg känns det som. Men jag hoppas att jag från nästa vecka får lite mer utrymme för variation i matschemat. Juni är också sista månaden som jag och min pt kör ihop och sen är det dags för mig att stå på egna benen.

Hoppas ni har en fortsatt bra helg och slipper alltför mycket regn på er!

Annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply