4 In Personligt

Vilken dag!

Varning för hög dos av positivitet!

När klockan ringde 04:40 imorse så vaknade jag pigg och utvilad. Såg hur solen lyste in bakom rullgardinen. Upp och på med träningskläderna. Skön träningsvärk från ryggpasset på gymmet igår. Ut på 50 minuters morgonpromenad med bok i hörlurarna (got to love Storytel). Klarblå himmel, sol och syrener som påminde mig om att sommaren snart är här.

 

Hem, säga god morgon till mannen, duscha, ta hand om barnen som vaknar, fixa frukost, dricka kaffe.  På med kläder och äntligen Ä N T L I G E N går mina chinos på igen. Jag har inte kunnat ha dem sedan innan jag blev gravid sommaren 2013. Bästa känslan!
  
Dagen avslutas med en löparrunda på 6,5 km och jag som i vanliga fall känner mig som en elefant i löparspåret kände mig som en gasell! Benen bara flöt på och km gick enkelt. 

Det jag har gjort annorlunda den senaste tiden är att jag verkligen ansträngt mig och tagit mer tid till mental träning. Jobba med mitt ”varför” och att våga tro på mig själv och att jag kan nå mina mål. Denna vecka har något verkligen klickat till i huvudet och jag känner med varenda cell i kroppen att jag kan nå precis vad jag vill.

Nu ska jag anmäla mig till Midnattsloppet som pricken över i’t för göra denna onsdag helt perfekt!

Livet är helt j-vlaunderbart!

  

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mariella
  27 maj, 2015 at 21:45

  Wow vilken energikick du gav genom ditt inlägg. Ställer klockan på kvart i fem imorgon för att ta löpningen direkt på morgonen. Tack ☺

  • Reply
   admin
   28 maj, 2015 at 10:45

   Kul! Glad jag blir av att läsa din kommentar! Det är en sak att ta sig upp tidigt i november men så här års är det helt fantastiskt härligt och vackert ute. Lägger mig hellre tidigare på kvällen och går upp tidigare. Tack för din kommentar!

 • Reply
  Panki
  29 maj, 2015 at 19:18

  Åh va fin bloggen blivit!
  När går du och lägger dig på kvällarna egentligen, jiiiisus va tidigt du är uppe :-)

  • Reply
   admin
   30 maj, 2015 at 15:22

   Tack!

   Vi lägger oss ganska tidigt… mellan 21-22. Men har alltid varit en morgonpigg person :)

  Leave a Reply