2 In Personligt

En helg i Stockholm med Everyday Stories

Helgen som gick spenderade jag uppe i Stockholm. Lördagen var helt fantastisk och spenderades med mina vänner från Everyday Stories. Skoevent, blogg-buisness-snack, mellanmåls-verkstad, träning, restaurangbesök – ja mycket hanns med i lördags!

selfiehellasgarden

hellasgarden

mellanmaleds

Vad är Everyday Stories?

Everyday Stories är en så kallad blogg-portal som drivs av fantastiska Sofia Bursjöö. En bloggportal är som en agentur eller samlingsplats för bloggare kan man säga. Sofia har samlat ett antal bloggare som hon tror på och så fixar hon samarbeten med mera åt oss. Om du går in på Everyday Stories hemsida så ser du och hittar länkar till alla de andra fantastiska bloggtjejerna i EDS. 

everyday-stories-header

Event med Viking foot wear på Hellasgården

Lördagen inleddes med ett event tillsammans med Viking foot wear på Hellasgården ute i Nacka. Vilket ställe! Ett riktigt fint naturområde och vi fick njuta av den fina hösten. Jag kommer berätta mer om eventet i ett annat inlägg och har en rabattkod att dela med mig av till er om ni vill köpa riktigt bra skor inför hösten och vintern.

hellasgardensjo

vikingskor

Hem till Sofia på Ingarö för business-snack och mellanmåls-verkstad

Efter lunch samlades vi hemma hos Sofia ute på Ingarö. Där snackades business och annat blogg-relaterat. Så galet härligt att umgås med vänner som också gillar att snacka seo, strategi och samarbeten. När hungern började göra sig påmind så kikade vi runt i Sofias kök och gjorde mumsiga mellanmål. Så klart skulle allt fotograferas och vi utbytte tips, idéer och tankar. Så himla kul vi hade!

Bild lånad från uppchhoppa.se

Bild lånad från uppochhoppa.se

eskickoffseptember-3

eskickoffseptember-6

Bilderna ovan är lånade från uppochhoppa.se

Självklart skulle allt fotograferas också. Vi snackade om hur nördiga vi egentligen är. Men säg vilken hobby eller intresse som inte är nördig? Vi byte tips kring kamerainställningar, foto-rekvesita och redigering.

bloggfoto

Cirkelträning

Sofia är utbildad PT och hade satt ihop ett riktigt kul och bra upplägg för cirkelträning. Typiskt att jag vaknade upp med halsont och fick stå över. Jag fick istället agera fotograf när de andra tjejerna svettades.

eskickoffseptember-39

Bild lånad från uppochhoppa.se

Sushi och ännu mer blogg-snack – den perfekta avslutningen på dagen

Framåt kvällen drog vi oss inåt stan för en bit att äta. Det blev fantastiskt god asiatisk mat och ännu mera prat om samarbeten, digital, instagram, film och annat blogg-business-relaterat. Jag skulle ljuga om jag inte var trött när jag var tillbaka på hotellet (dödstrött) men vilket fantastisk dag det var!! Tack Sofia och alla ni andra tjejer i Everyday Stories för en fantastisk dag!

Bild lånad från livetfrandenljusasidan.se

Bild lånad från livetfrandenljusasidan.se

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Emma
  27 september, 2016 at 14:07

  Önskar så att jag hade kunnat hänga med er på middagen också! Var en så himla mysig dag och så roligt att få träffa er alla :) Kram

  • Reply
   admin
   28 september, 2016 at 06:22

   Det var jättemysigt och riktigt kul. Men förstår varför du gjorde som du gjorde :)

  Leave a Reply