0 In Annika i media/ Personligt

Juni i backspegeln

Första juli. Och vaknar till regn. Trots att jag är en sol och värmedyrkare så gör det inget. Inte idag. Sitter med morgonens första kaffe och en öppen dörr mot uterummet och hör regnet smattra mot taket. Barnen sover fortfarande och jag får en mysig stund själv innan dagen drar igång. 

perlargoner

Jag välkomnar juli och ser fram emot ledighet för hela familjen. Samtidigt som juni var en helt fantastisk månad. Jag tar med mig flera fina minnen från juni 2016. Nationaldagen, 6 juni, firade vi på Bohus fästning i Kungälv. N gick i riddarskola och blev dubbad till riddare. Vi njöt av en picknick i solen.

Nriddare

E6juni

Dagen därpå, 7 juni, ringde min klocka tidigt. Redan 05:30 var jag inne i stan och på tåget mot Stockholm. Ingen vanlig tisdag. Plåtning för ett inslag i ToppHälsa som kommer senare i höst. Grädde på moset blev att jag fick träffa två av mina förebilder inom kost och hälsa – Åse som driver 56kilo och Cecilia som står bakom Swedish Paleo.

Läs mer:

>> En fantastisk dag  i Stockholm med ToppHälsa, 56kilo och Swedish Paleo

 

fotografering topphälsa

Juni blev också en månad då många nya läsare hittade in till mig. Tack alla fina ni som läser det jag skriver och delar med er av tankar och funderingar både här och i mina andra sociala kanaler!

Jag ser tillbaka på juni 2016 med ett leende! Samtidigt välkomnar jag juli med öppna armar. Hoppas ni vill hänga med mig en månad till!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply