Ljudböcker är något jag använder dagligen och jag vet att många av er gör detsamma. Att hitta tid till att sitta ner och läsa, är svårt för mig. Då är ljudböcker perfekt och jag lyssnar bland annat när jag går mina promenader, viker tvätt eller diskar.

Jag är så glad över att kunna erbjuda dig 30 dagar helt gratis abonnemang hos Nextory och alla deras ljudböcker. Koden ANNIKA30 ger dig 30 dagar fri lyssning.

nextory

Nextory – 30 dagar gratis tillgång till hela utbudet

När jag fick erbjudande om att ge er 30 dagar gratis hos Nextory, så kändes det som ett klockrent samarbete för mig eftersom jag själv älskar ljudböcker.

Koden ANNIKA30 ger 30 dagars gratis abonnemang hos Nextory med tillgång till hela deras utbud. Nextory har olika nivåer och koden gäller för alla. Mitt tips är att testa Guld så får du tillgång till allt.

Du kommer att ombedes att ange ett betalkort. Det är för att ditt abonnemang inte ska avbrytas ifall du väljer att fortsätta efter dina 30 dagar. Men om du väljer att avbryta, så dras så klart inga pengar från ditt konto.

nextory

Mina favoritljudböcker – deckare, personlig utveckling & hälsa

Jag har tre favoritgenrer som går varma i min Nextory-app: hälsa, personlig utveckling och deckare. Här nedanför har jag listat mina favoriter. Kanske kan något intressera dig också.

Hälsa

nextory rabattkod

Personlig utveckling

nextory rabattkod

Deckare

nextory rabattkod

Om någon av böckerna jag tipsat om, eller något annat du vet finns hos Nextory, intresserar dig – missa inte erbjudandet om 30 dagar helt gratis hos dem och alla deras ljudböcker. Koden ANNIKA30 ger dig 30 dagar fri lyssning.

signatur annika malm clean eating

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *