0 In Personligt

Nextory – 30 dagar fri lyssning med min kod

Ljudböcker är något jag använder dagligen och jag vet att många av er gör detsamma. Att hitta tid till att sitta ner och läsa, är svårt för mig. Då är ljudböcker perfekt och jag lyssnar bland annat när jag går mina promenader, viker tvätt eller diskar.

Jag är så glad över att kunna erbjuda dig 30 dagar helt gratis abonnemang hos Nextory och alla deras ljudböcker. Koden ANNIKA30 ger dig 30 dagar fri lyssning.

nextory

Nextory – 30 dagar gratis tillgång till hela utbudet

När jag fick erbjudande om att ge er 30 dagar gratis hos Nextory, så kändes det som ett klockrent samarbete för mig eftersom jag själv älskar ljudböcker.

Koden ANNIKA30 ger 30 dagars gratis abonnemang hos Nextory med tillgång till hela deras utbud. Nextory har olika nivåer och koden gäller för alla. Mitt tips är att testa Guld så får du tillgång till allt.

Du kommer att ombedes att ange ett betalkort. Det är för att ditt abonnemang inte ska avbrytas ifall du väljer att fortsätta efter dina 30 dagar. Men om du väljer att avbryta, så dras så klart inga pengar från ditt konto.

nextory

Mina favoritljudböcker – deckare, personlig utveckling & hälsa

Jag har tre favoritgenrer som går varma i min Nextory-app: hälsa, personlig utveckling och deckare. Här nedanför har jag listat mina favoriter. Kanske kan något intressera dig också.

Hälsa

 • Omstart av Olga Rönnberg – en helt underbar bok med inspiration till hållbar hälsa för livet. Olga fokuserar både på rent konkreta faktorer som kost och träning men även de mentala bitarna som vårt mindset. Love it!
 • Happy Food av Niklas Ekstedt och Henrik Ennart – en härlig bok om matens koppling och betydelse för vår lycka och hur vi mår.
 • Hjärnstark av Anders Hansen – få har väl missat denna bok om hur motion och hälsa påverkar vår hjärna, men den förtjänar trots allt en plats på min lista.
 • Näringsjägaren av Food Pharmacy – en både vacker och inspirerande bok av underbara Lina och Mia.
 • En berättelse om tarmfloran av Food Pharmacy – föregångaren till Näringsjägare där vi får lära oss allt om tarmflorans betydelse och hur vi tar hand om den på bästa sätt.
nextory rabattkod

Personlig utveckling

 • Gå ner i vikt med KBT av Lisbeth Stahre – jag ogillar titeln lika mycket som jag älskar boken. Det är olyckligt att titeln är så tydligt koppla till viktminskning. Men bokens kärna handlar om att förändra ätbeteendet och mindset kring kost och hälsa. En underbar bok med ett otroligt starkt självhjälps-program.
 • Hälsohets av Elina Sundström – en bok om hur vi på ett sunt och hållbart sätt kan förhålla oss till alla hälsoråd (inte sällan motstridiga) som strömmar över oss.
 • Hälsodjungeln av Erik Sander – en bok som hjälper oss att hitta rätt i just dagens hälsodjungel.
 • Slutbantat av Erik Hemmingsson – en bra bok om hur vi bland annat lär oss att lyssna till våra egna kroppar igen och hitta ”vårt rätta” balanserade sätt att äta.
 • Tough love av Johannes Hansen – Johannes är en fantastisk inspiratör. No bullshit och träffar en rätt i hjärtat. Tough love är ett mental träningsprogram som maxar vår egen potential här i livet. Underbar bok!
 • Fuck your fears av Johannes Hansen – av samma Johannes som ovan. Denna bok fokuserar på hur vi utmaningar våra rädslor, som håller oss tillbaka, och når oanade höjder i våra liv.
nextory rabattkod

Deckare

 • Serien om kommissarie Knutas av Mari Jungstedt
 • Morden i Sandhamn av Vivecka Steen
 • Anna Rosmans deckare om Marstand
 • Camilla Läckbergs Fjällbacka-serie
 • Sofi Sarenbrants böcker om kriminalinspektör Emma Sköld
nextory rabattkod

Om någon av böckerna jag tipsat om, eller något annat du vet finns hos Nextory, intresserar dig – missa inte erbjudandet om 30 dagar helt gratis hos dem och alla deras ljudböcker. Koden ANNIKA30 ger dig 30 dagar fri lyssning.

signatur annika malm clean eating

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply