0 In Hälsosam livsstil - tips & inspiration

Kollagen i smart portionsförpackning – för sommarens utflykter

banner annonslänk bodystore

Nu har jag ett tips till alla oss som gillar kollagen! Idag är nämligen sista chansen att beställa hem den fantastiskt kollagen från Nyttoteket, till 20 % hos Bodystore. Gäller även på de nya smidiga portionspåsarna som är perfekt i väskan på sommaren utflykter och äventyr.⁠

Jag försöker få i mig en matsked kollagen varje dag. Oftast blir det i morgon gröten men ibland även i smoothies, smoothiesbowl eller i en kaffe. Här nedanför hittar du mitt krämiga kaffe med kollagen & mct-olja.⁠

Hur brukar du använda kollagen?⁠

Kollagen i smart portionsförpackning – för sommarens utflykter

Nyttoteket är ett av mina favoritmärken på kosttillskott och jag blev riktigt glad när jag såg att de börjat med de här smidiga portionsförpackningarna. Perfekt att ha i väskan och röra ner i kaffet när man är på språng.

kollagen nyttoteket
kollagen_nyttoteket

Läs gärna mitt inlägg 5 anledningar att äta kollagen där jag berättar mer om kollagen och varför det är en bra vana att lägga sig till med. Vill även passa på att tipsa om mitt recept på lyx-kaffe som innehåller just kollagen. Så gott och krämigt!

kaffe kollagen mct antiinflammatorisk
Mct-olja är gott att ha i kaffet tillsammans med kollagen.
signatur annika malm clean eating

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply