0 In Personligt

ANNIKA TIPSAR – 7 SAKER ATT GÖRA I HELGEN

Inlägget innehåller annonslänkar men som alltid, skriver jag aldrig något som jag inte står bakom.

Då börjar denna vecka närma sig sitt slut också. Galet vad tiden går fort. Så viktigt att stanna upp och njuta lite mer av tiden. Inte bara låta tiden passera utan att reflektera och ta in den. Därför tänkte jag att det kunde passa bra med några tips för hur du kan göra just det – njuta lite mer av de närmsta dagarna.

7 saker att göra i helgen

  1. Ge dig själv present för att du är du – många av oss är bra att ge presenter åt andra men ofta glömmer vi bort oss själv. Ge dig själv något du verkligen vill ha. Det är du värd! Kanske något fint smycke eller något klädesplagg du är sugen på.
  2. Unna dig en lugn stund och läs en bok – sätt dig med en varm kopp och låt dig sjunka in i en bok. Om så bara för en kvart, visst hade det varit skönt? På mitt nattduksbord just nu ligger den fantastiskt intressanta boken Hjärnstark av Anders Hansen. En bok om alla hälsofördelar som rörelse och träning för med sig. 
  3. Testa ett nytt recept – ofta blir maten vi lagar något av slentrian. Varför inte testa något nytt? Alla mina recept hittar du via menyn högst upp på sidan. Varför inte min zucchini-gröt till exempel?
  4. Fira din pappa med en blomma – om du inte redan har fixat en present till din pappa, så varför inte ge honom en fin bukett? Med koden WINTER10TD får du 10 % rabatt på valfri bukett hos Euroflorist. Gäller till och med 31/1 2018. Perfekt om du har en pappa som jag som inte önskar sig något och som redan har allt.
  5. Hör av dig till en vän som du inte pratat med ett tag – detta är något som jag tyvärr är ganska dålig på. Tiden går så fort och alla vardagsbestyr slukar ofta all tid. Men det tar inte mer än 5 minuter att höra av sig och det ger så mycket.
  6. Besök Allt för hälsan-mässan – om du bor i Stockholm så kan jag verkligen rekommendera ett besök på mässan. Älskar västkusten men saknar att kunna vara en del av allt kul som händer runt Stockholm. Just denna helg är det dags för den stora hälsomässan Allt för hälsan och i år kan du bland annat träffa Annika Sjöö och pt-Fia plus ta del av och inspireras av alla härliga uställare. Du kan läsa mer om mässan via denna länk.
  7. Kika in hos mig på YouTube – ja för du vet väl att jag har en kanal på YouTube? Över 20 filmer finns där för dig att kika på. Här nedanför kan du se den senaste från igår. Om du gillar filmerna och det jag delar, så glöm inte att prenumerera som så klart är helt gratis.

 

Vad gör du i helgen? Dela gärna med dig i kommentarerna.

clean eating by annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply