11 In Personligt

CEA julkalender 2015 – lucka 11

Redan fredag, gänget! Lucia på söndag dessutom. Igår fick jag till ett riktigt lyckat recept på lussekatter som kommer att komma upp här på bloggen under dagen, så kika gärna in igen till eftermiddagen om du är sugen på lite bak inför helgen.

clean eating paleo lussekatter

Idag är det dags för tävling igen i julkalender.

Lucka 11: Vinn ett presentkort från Herbalstore värt 250 kr

Herbalstore är en av mina absoluta favoritbutiker på nätet. De har ett fantastiskt utbud och många roliga lite ”udda” produkter som man inte hittar på så många andra ställen. De här nötsmören t ex, är några av mina personliga favoriter som jag klickat hem från dem.

Cashewsmör med Kardemumma, Raw & Ekologisk, 170gHasselnötssmör, Ekologiskt & Raw, 170g

De har ett stort utbud av goda och hälsosamma produkter om passar oss som gillar paleo, lågkolhydratskost och raw food t ex. Så vad ska du då göra för att se till att det här presentkortet på 250 kr blir ditt?

Gör så här för att tävla:

1. Gå in på herbalstore.se och berätta i en kommentar till detta inlägg vilka produkter du skulle beställa och varför.

2. Följ mig på facebook (clean eating by Annika) eller instagram (@cleaneatingby annika).

Tävlingen avslutas lördag 12 december kl 22:00. Lycka till!

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Camilla
  11 december, 2015 at 14:19

  Ja har aldrig testat nåt från Herbalstore, skulle vara kul att göra det. Ser ut som ett spännande sortiment!

  Delar på Facebook :-)

 • Reply
  Paola
  11 december, 2015 at 15:30

  Följer dig på IG som mozzepigg och Herbalstore på fb. Har även delat här: https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/776898625777553

  Jag skulle jättegärna vilja testa raw mandelsmör: http://herbalstore.se/Notsmor-och-kokosolja/mandelsmor-ekologiskt och kokossylt (spännande!) http://herbalstore.se/Notsmor-och-kokosolja/notsmor/Kokossylt eftersom jag älskar allt som har med nötter och kokos att göra ;)

 • Reply
  Titti skarp
  11 december, 2015 at 15:53

  hej
  spännande
  jag skulle köpa http://herbalstore.se/julsmaker/chokladpulver-euphoria och http://herbalstore.se/julsmaker/musli-morot-apple-Kanel-RAW låter spännande gott så hoppas få chans att prova
  mvh Titti
  har gillat sidan
  samt delar offentligt

 • Reply
  Martina
  11 december, 2015 at 21:38

  På herbalstore hitta jag mycket gott
  så glad jag blivit om jag där presentkort fått
  Chokladen framför allt
  Kanske tillsammans med lite salt.
  Eller sylt så god
  Att ställa där min gamla onyttiga i skåpet stod

 • Reply
  Ida
  12 december, 2015 at 06:21

  Åhh jag skulle beställa deras varma choklad med superfruits. Sedan skulle jag hoppas på några minusgrader och snö så jag kan få några timmar i pulkabacken med familjen och avsluta den med en kopp varm choklad.
  Det skulle även åka ner lite supergreens för att hålla alla förkylningar borta om det går. Dagisbaciller är mindre skoj!
  Något gott nötsmör att mixtra fram något spännande recept på dadelbollar skulle det nog också bli.

 • Reply
  Mikaela Stenhill
  12 december, 2015 at 08:35

  Jag kan inte riktig svara på vad jag skulle beställa. Jag har nämligen nyligen (1/11) bestämt mig för att hitta ett nyttigare alternativ och nya produkter. Äter en el RAW men mest försöker jag lära mig äta bättre. -6 kg hittills.
  Därför skulle jag vilja vinna.

 • Reply
  FIT by Emma Hå
  12 december, 2015 at 16:26

  Jag skulle definitivt köpa rödbetschipsen! Och kanske mandelsmör för att testa om jag tål det (kan få lite korsallergikänningar av vissa nötter). Annars står både baoab och acaipulver på önskelistan =) (följer dig såklart redan! ;) )

 • Reply
  Mia
  12 december, 2015 at 16:42

  Både jag och tjejerna ÄLSKAR nötter i alla former, blev nyfiken på de olika nötsmören du tipsade om. Ju mer man läser desto fler vill man ju ha… :-) Rödbetschips har jag provat, och gillade massor. De får jag nog ha i fred för tjejerna, men det finns ju en poäng med det också ;-)

 • Reply
  Emelie Eriksson
  12 december, 2015 at 18:06

  Jag skulle vilja prova någon av matcha latte smakerna och en av dom varm choklad sorterna som finns. Blåbärskakorna provar jag gärna också så har jag massa fika att bjuda min dementa 91-åriga farmor på som både är gluten- och laktosintolerant. Hon skulle bli SÅ glad! Inte bara för sällskapet utan även för gofika ;) Följer dig Annika på FB och insta och även herbalstore

 • Reply
  cajsa
  13 december, 2015 at 12:19

  Hej! Jag skulle beställa något nytt spännande nötsmör eller en påse mandelmjöl!

  jag följer dig från @healthyydays på instagram :)

  kramkram

 • Reply
  Emelie Eriksson
  13 december, 2015 at 18:47

  Ven vann Annika? :)

 • Leave a Reply