Idag är det dags för tävling igen och nu har du chansen att kamma hem ett presentkort från den fantastiska nätbutiken Ekokul.se

Närmare ett presentkort på 300 kr som kan bli en perfekt julklapp till dig eller någon du bryr dig om.

Ekokul är att familjeföretag som beskriver sig själva så här:

Ekokul är ett familjeföretag som drivs av viljan att förändra. Vi letar hela tiden efter leksaker som kan bli det självklara valet framför massproducerade plastleksaker utan minsta eftertanke. Vi tror på glädje och attraktionskraft istället för pekpinnar och skräckpropaganda.

Vi vill kunna erbjuda leksaker som uppfyller de krav som många konsumenter numera tycker är självklara för andra produkter, som livsmedel och barnkläder. Vi letar efter leksaker som uppfyller följande kriterier: ekologiskt, hållbart, återvunnet, återvinningsbart, närproducerat, rättvist handlat, energisnålt och pedagogiskt.

I deras butik hittar du mängder av fantastiska leksaker och annat kul till barn men även en hel del köksredskap.En av mina personliga favoriter från Ekokul är glassformarna som jag använde till glassen i gårdagens lucka. Inte nog med att man slipper plast och tillsatser, visst är de också sjukt snygga?

clean eating glass formar

 

Tävlingsregler:

Tävlingen pågår fram tills kl 20 imorgon kväll (måndag 7 december).

För att delta ska du:

  1. Berätta i en kommentar till det här inlägget, vilken eller vilka av deras produkter du skulle köpa för ditt presentkort, till vem och varför. Besök deras butik ekokul.se och kika runt!
  2. Dela tävlingen på facebook (använd delningsknappen längst ner i inlägget eller kopiera adressen och klistra in i din statusrad på fb)
  3. Följ Clean eating by Annika OCH Ekokul på facebook.

Lycka till!

Den här grönsaksbrickan från Ekokul ska bland annat mina barn få i julklapp (men hyssch säg inget ;)).

clean eating eko leksaker

 

Här kommer lite fler härliga produkter från deras butik: