12 In Personligt

CEA julkalender 2015 – lucka 6

Idag är det dags för tävling igen och nu har du chansen att kamma hem ett presentkort från den fantastiska nätbutiken Ekokul.se

Närmare ett presentkort på 300 kr som kan bli en perfekt julklapp till dig eller någon du bryr dig om.

Ekokul är att familjeföretag som beskriver sig själva så här:

Ekokul är ett familjeföretag som drivs av viljan att förändra. Vi letar hela tiden efter leksaker som kan bli det självklara valet framför massproducerade plastleksaker utan minsta eftertanke. Vi tror på glädje och attraktionskraft istället för pekpinnar och skräckpropaganda.

Vi vill kunna erbjuda leksaker som uppfyller de krav som många konsumenter numera tycker är självklara för andra produkter, som livsmedel och barnkläder. Vi letar efter leksaker som uppfyller följande kriterier: ekologiskt, hållbart, återvunnet, återvinningsbart, närproducerat, rättvist handlat, energisnålt och pedagogiskt.

I deras butik hittar du mängder av fantastiska leksaker och annat kul till barn men även en hel del köksredskap.En av mina personliga favoriter från Ekokul är glassformarna som jag använde till glassen i gårdagens lucka. Inte nog med att man slipper plast och tillsatser, visst är de också sjukt snygga?

clean eating glass formar

 

Tävlingsregler:

Tävlingen pågår fram tills kl 20 imorgon kväll (måndag 7 december).

För att delta ska du:

 1. Berätta i en kommentar till det här inlägget, vilken eller vilka av deras produkter du skulle köpa för ditt presentkort, till vem och varför. Besök deras butik ekokul.se och kika runt!
 2. Dela tävlingen på facebook (använd delningsknappen längst ner i inlägget eller kopiera adressen och klistra in i din statusrad på fb)
 3. Följ Clean eating by Annika OCH Ekokul på facebook.

Lycka till!

Den här grönsaksbrickan från Ekokul ska bland annat mina barn få i julklapp (men hyssch säg inget ;)).

clean eating eko leksaker

 

Här kommer lite fler härliga produkter från deras butik:

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Malin
  6 december, 2015 at 09:06

  Vilken bra och rolig sida! Om jag vann skulle jag köpa en matlåda i glas till min man. Vi försöker plastbanta men det stora bekymret är vad han ska lägga maten i varje dag!

 • Reply
  Emma
  6 december, 2015 at 09:46

  Följer både Clean Eating och Ekokul och har delat tävlingen.

  På Ekokuls sida har jag spanat in kassaapparaten.

 • Reply
  Louise Johansson
  6 december, 2015 at 13:34

  Åh, skulle jag vinna presentkortet skulle jag få lotta om vad jag skulle köpa. Alldeles för mycket både fint och vettigt! Vi fick vårt första barn den 1 september i år, så mest troligt någon av leksakerna, eller kanske något giftfritt till maten… Något till honom i vart fall. Men vad… Nää, väldigt svårt om man ska prioritera leksak eller mat-sak. Skulle vi vi na skulle vi gärna vilja prata med någon på företaget och höra vad de tycker man ska proritera för att giftminimera bäst :)

 • Reply
  Anneli Fådal
  6 december, 2015 at 13:43

  Hittade ekolek.se och kände direkt att härifrån kommer jag handla leksaker och annat till mitt kära barnbarn som bara ska ha det allra bästa❤
  Art.nr 210 blir perfekt för lilla Marlon som älskar att bada

 • Reply
  Annie - Annies Enkla
  6 december, 2015 at 14:28

  Skulle gärna vinna ett presentkort på Ekolek.se! Nu när vår lilla precis börjat äta och eftersom vi skippar barnmat på burk behövs det lite tillbehör till matfixandet därför skulle iskubform av rostfritt stål vara perfekt att inhandla.

  /Annie

 • Reply
  Camilla Gustafsson
  6 december, 2015 at 15:19

  Jag fick för 7 månader sen mitt första barn. I väntan på henne började jag läsa på och en helt ny värld öppnade sig med ekologiska alternativ. Hade inte en aning om hur mycket kemikalier vi har runt omkring oss. Försöker i den mån det går att köpa begagnade kläder och annat. Men man finner inte alltid vad man söker och då är hemsidor som Ekokul guld värda! Om jag vann skulle jag köpa nyckelknippan i trä och badleksaker :) Min lilla tjej älskar att bada! Vet hur mycket barn gillar att leka med nycklar så i förberedande syfte skulle hon få ett mycket bättre alternativ! Tack för en väldigt bra blogg :) MVH Camilla Gustafsson

 • Reply
  Marina Sigfridsson
  6 december, 2015 at 18:22

  Om jag skulle vinna skulle jag bl.a köpa en bilbana i trä till min dotter ?

 • Reply
  Anna L
  6 december, 2015 at 19:15

  Hej
  Jag skulle köpa den här
  http://www.ekokul.se/badleksaker/badmatta-naturgummi till hela familjen.
  VI försöker plastbanta och nu är det badrummet kvar. Vår äckliga plastbadkarlsmatta ska ut, nu. Och in med det fräscha som hela familjen mår bra av.

  Rimmet:
  Ut med plasten från vårt badrum,
  med den här i botten, fyller vi karet med härligt skum.
  Ungarna är trygga och säkra utan att halka
  eller kanske du tar ett bad med härlig svalka?

  Gillar både ekolek och cleaneating sedan förut.
  Delar tävlingen
  Kram!

 • Reply
  Malin Junghard
  6 december, 2015 at 19:24

  Hej! Jag har delat tävlingen här: https://www.facebook.com/malin.junghard/posts/904886039607708 och följer båda sidorna.

  Den här musiktriangeln skulle jag vilja ge till min lilla tjej som älskar att sjunga och alltid lyssnar ordentligt när pappa spelar gitarr http://www.ekokul.se/musikleksaker/musiktriangel

 • Reply
  CEA julkalender 2015 – lucka 7 |
  7 december, 2015 at 07:31

  […] Då har andra advent kommit och gått. Det rullar på ordentligt nu! Köpt någon julklapp än? Jag vet att många av er som läser har små barn där hemma så missa inte chansen att vinna ett presentkort på 300 kr från Ekokul. Ekokul är en fantastisk butik med ett grymt utbud av fantastiskt fina leksaker som dessutom är ekologiska och giftfria. Perfekta julklappar till våra barn. Tävlingstiden går ut ikväll så kika gärna in och ta chansen att vinna. Du hittar tävlingen här. […]

 • Reply
  Ingela
  7 december, 2015 at 17:16

  Hej tycker din hemsida är toppen! Vore så kul få vinna så skulle jag ge mina barn som är tonåringar glassformarna. Jag försöker inspirera dem till att äta så bra grejer som möjligt! Inte alltid lätt men ger aldrig upp! Tack!

 • Reply
  Louise
  7 december, 2015 at 18:10

  Åh jag skulle köpt deras fantastiska ekologiska barnpyams i vitt som jag hört så mycket gott om. Gillar er båda redan på alla sociala medier jag kan ovh delar såklart vidare för andra att tävla om det viktigaste man kan ge sina barn, giftfritt! <3

 • Leave a Reply