1 In Personligt

Vinnaren av inspirationsboxen blev…

Vinnaren av boxen från Familybox är utsedd! Jag valde ut de 5 motiveringar jag gillade bäst och läste upp för min man (utan att nämna namn) och så fick han utse vinnaren, som blev……

 

GRATTIS!

Sofie Molitor med motiveringen:

Jag vill vinna den här boxen för att jag nyss har börjat försöka mig på det här med clean eating och behöver testa så mycket nya produkter som möjligt. Jag tycker att det är så roligt och spännande att se vad som händer i kroppen efter jag börjat med detta och jag ser redan resultat på både hud, hår och vikt. Att få den här boxen betyder också mycket för en student som jag som inte har så mycket pengar att lägga på dyra produkter.

Hur som helst är jag väldigt glad att jag hittat din blogg och har redan fått så mycket tips på bara en vecka!

Jag följer och delar på Facebook och följer även familybox på facebook!

Maila din adress och mobilnr till mig på cleaneatingbyannika@gmail.com så ska jag se till att du får en box skickad till dig :)

familybox julkalender

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sofie Molitor
    5 december, 2015 at 20:46

    Åh vad roligt! Tack så mycket! :D

  • Leave a Reply