0 In Personligt

Nya hemsidan, shoppa inredning till huset och tallriksveckor

Inlägget innehåller reklam för Cervera genom annonslänkar

Hej på er!

Redan onsdag och halvvägs in veckan. Hur har er vecka varit hittills? Känner ni att ni hinner med? Själv känns det som om livet bara rusar förbi. Ena stunden morgon och nästa stund dags att lägga sig igen. Men att tiden går fort betyder att man har roligt, eller hur?

Nya hemsidan

Idag har jag suttit framför datorn mer eller mindre hela dagen och egentligen gillar jag inte sådana dagar. Blir så seg och slö i kroppen. Men tog mig en kort och snabb promenad på lunchen i alla fall för lite miljöombyte och rörelse.

Men, det jag skulle komma till, idag har jag gjort något riktigt kul Jag har nämligen suttit och fixat med min nya hemsida annikamalm.se. Tanken är att det ska bli en samlingssida för blogg, butik, alla mina kurser med mera. Har även tankar om att på sikt skriva böcker och sälja via sidan samt biljetter till framtida föreläsningar som är på planeringsstadiet. Kika gärna in om du är nyfiken men sidan är långt ifrån färdig och mycket är kvar att fixa.

Shoppa inredning till huset och tallriksveckor

Med uppackning av lådor går det framåt även om det är många lådor kvar. Vi gjorde oss av med en hel del möbler innan vi flyttade så behöver skaffat nytt. Därför går inte allt att packa upp än innan vi skaffat alla hyllor, garderober med mera. Men det går så smått framåt i alla fall.

Det som är så kul med denna flytt är att vi äntligen har hittat en stil som vi gillar. Jag har tidigare alltid känt mig helt lost vad gäller inredning. Det har blivit ett hopkok av allt möjligt som jag gillar utan egentligen ordning eller röd tråd.

Men denna gång är det annorlunda. Jag känner verkligen att jag har stenkoll på vad jag vill ha för stil. Färgerna ska vara dova pasteller i kombo med grått, svart och vitt. Guld och marmor som accent.

husbygget

Mitt kök

Blev så glad när jag imorse klickade mig in till Cervera för att köpa lite nytt porslin. Såg nämligen att de har tallriksveckor med upp till 40 % på tallrikar och fat. Grymt bra ju!

Min personliga favorit är Swedish Grace från Rörstrand som ju är i precis den färgskala jag vill åt. Blev ett gäng med frukostskålar och några nya muggar. Gillar också deras julservice, Swedish Grace Winter, som också är på rea.

Om du är sugen på lite nytt så spana in tallriksveckan hos Cervera vettja.

swedish grace

swedish_grace_winter_tallrik

clean eating by annika

 

 

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply