0 In Annika tipsar

Livsmedelsvecka – 30 % hos Bodystore

banner annonslänk bodystore

Hej på er!

Hoppas helgen har varit bra! Vilket väder vi har haft. Helt otroligt fint! Fredagen innebar ju vab för mig då både Nils och Ebba var sjuka. Helgen har varit fortsatt sjukstuga men barnen piggnade till ganska snabbt vilket var skönt. Jag och Henrik fick fixat lite till här hemma i nya huset och ytterligare några flyttlådor har tömts. Så härligt att komma iordning mer och mer.

Läs mer:

>> Inflyttade i nya huset

Annika Malm inflyttad nya huset

Livsmedelsvecka hos Bodystore – upp till 30 %

Jag tänkte att vi inleder vecka 42 med en riktigt bra deal från Bodystore. Låter inte det bra? Denna vecka har nämligen Bodystore livsmedelsvecka med upp till 30 % på mängder av bra produkter för alla oss som älskar bra mat.

Du kan se alla produkter, med nedsatt pris, genom att klicka på knappen här nedanför.

Erbjudandet gäller till och med 181021.

SPANA VECKANS ERBJUDANDEN HOS BODYSTORE >>>

 

Mina personliga favoriter är:

Personligen gillar jag starkt Bodystores egna märke VitaPrana. Stora delar av sortimentet från VitaPrana har nedsatt pris denna vecka. Ett tips! Du kan läsa mer om märket och mina favoriter från utbudet i inlägget 10 favoriter från VitaPrana.

VitaPrana kokossocker

urtekram ekologiska kryddor

Har du besökt min butik hos Bodystore än?

Som jag kunde berätta i förra veckan, så har jag nu en egen butik, eller sida, hos Bodystore där du kan hitta mina favoriter. Denna möjlighet är något jag är otroligt glad över. Det ger mig nämligen möjligheten att göra det ännu enklare för er att kunna göra bra val. Ni som delar min syn på hälsa, kan alltså bara klicka er in till min butik och känna er trygga med att allt som finns där är 100 % bra grejer. Visst är det toppen?

Önskar dig en fortsatt fin måndag och vecka, så hörs vi snart igen!

clean eating by annika

 

 

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply