0 In Sötsaker - recept

8 veganska kakor & godis utan vitt socker

banner annonslänk bodystore

Veganska recept är det som jag helt klart får flest önskemål om. Därför tänkte jag idag dela med mig av 8 av mina favoritrecept på veganska sötsaker. Perfekt till helgen eller hur?

Några av recepten innehåller honung och honung är inte veganskt. Men byt bara ut det mot någon vegansk sötning så är det problemet löst. Du kan till exempel använda lönnsirap, kokossirap, yaconsirap (påverkar inte blodsocker och lågt i kalorier) eller agave. Vill du hålla nere på den söta smaken så kan du istället använda kokosolja eller nötsmör för att ändå får ”kladdet” som honungen ger.

8 recept veganska kakor och godis utan vitt socker

vegansk glass jordnötssmör snickers

veganska chokladbollar med banan

Jag hoppas att du hittar något du gillar bland recepten. Om du testar då dela gärna med dig i kommentarerna eller tagga mig på instagram. Så kul att höra vad ni tycker och se er testa mina recept.

Har du önskemål på recept du skulle vilja se framöver? Berätta gärna för mig. Jag försöker hela tiden att ta fram och dela recept som jag tror ni uppskattar och har användning för. Det hjälper mig alltid jättemycket de gånger ni tipsar mig med förslag och önskemål. Lämna en kommentar här nedanför direkt om du är på jakt efter något särskilt.

Ha en fortsatt fin lördag så hörs vi snart igen!

clean eating by annika

 

 

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply