1 In Annika i media

Clean eating får mer uppmärksamhet

God morgon kära läsare!

Kan ni fatta att det redan snart är oktober? Det känns verkligen som om tiden går helt galet fort just nu. Men vilken härlig höstmorgon vi har! Blå himmel, sol och den härligt klara luften – härliga höst!

Idag blir det förskola för barnen (Lill-tjejen var hemma igår för en feberfri dag efter att ha haft lite feber lör-sön) och skola och plugg för mig. Imorgon ska hemtentan in på första delkursen så det är en del att göra…

Ett par saker som jag vill få ner i ett inlägg här först bara innan pluggandet drar igång. Först, om du är nyfiken på mer om mig och min syn på kost/hälsa så kan du just nu hitta mig i två tidningar ute i affärerna – Allt om lchf och Matkärlek.

 

Riktigt kul att få den här uppmärksamheten och jag kan absolut vänja mig vid det här ;)

CEimatkärlekCEalltomlchf

Matkärlek är en helt fantastisk tidninge! Full av intressanta artiklar och härliga och inspirerande recept och bilder. Allt fritt från gluten och raffinerat socker. Jag brukar kika efter den när jag är i olika affärer och på ica brukar den finnas.

Allt om lchf är en bilaga till Expressen men går att köpa löst, dvs utan själva kvällstidningen. Tyvärr har de skrivit fel adress till min blogg i den artikeln, de har skrivit den till min gamla blogg. Men det är ju länkat därifrån så ingen egentligen problem bara trist att det blir fler klick för er läsare som vill hitta in.

Ha nu en fortsatt härlig dag och så hörs vi senare!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Välkommen 2016 |
    31 december, 2015 at 06:49

    […] Clean eating får mer uppmärksamhet […]

  • Leave a Reply