0 In Personligt

Hårda paket

Som jag berättade imorse så har dagen ägnats åt att hitta de sista julklapparna. Jag är en sån person som kan köpa de sista klapparna den 23 så att jag är klar den 20 är bra jobbat för att vara mig ;) jag hittade det jag skulle ha till nära och kära men fastande en lång stund i bokhandeln och bläddrade i böcker som står på min önskelista.

hämta (15)

IMG_0352IMG_0351hämta (16)hämta (17)barnmatsbokenimages (14)(bilderna lånade från bokus och adlibris)

Finns jättemånga fina och härliga böcker där ute att välja bland! En annan som jag fick upp ögonen för på nätet häromdagen var denna.

hämta (18)Tror faktiskt att jag ska klicka hem den. Det är mycket det mentala som jag behöver träna på. Jag har gjort stora framsteg men som jag sagt många gånger innan så är vägen till målet/hälsa/balans inte spikrak och man trillar i diket titt som tätt. Jag låter alltför lätt mina känslor styra mitt ätande och kan äta för att fira, mysa, trösta ja egentligen vilken känsla som kan förstärkas/dämpas med mat. Inget sund beteende.

Jag passade också på att fylla på lagret av questbars (superpris på ica maxi) och spanade in utbudet av odd molly kläder. På Karl’s hittade jag också chokladpraliner sötade med enbart stevia så det köpte jag på mig ett gäng av att njuta av under juldagarna.

IMG_3887[1]IMG_3893[1]

Därefter avslutades dagen på bästa sätt – med en svettig löparrunda ;)

IMG_3897[1]

Kram, Annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply