1 In Personligt

Måndag och dags att planera veckan

Fail to plan and plan to fail. Känner du igen citatet? Ligger en hel del i det. Men att ha en plan så ger du dig själv extremt mycket bättre förutsättningar för at lyckas med vad det än är som du bestämt dig för att genomföra. Jag har som mål att ägna en stund varje söndag åt att planera upp och förbereda veckan som kommer. Men igår fick jag ingenting gjort. (Det snöade ganska så rejält här igår och det gjorde mig minst sagt deppig. Vill inte ha snö!! Vill ha vår, sol och blommor!) Därför får jag ta tag i det idag istället och planerade upp veckan under morgonens frukost.

Vad ska planeras?

Dagarna går så sjukt mycket smidigare om man har en klar plan och inte behöver lägga massa tid att fundera inför varje beslut som ska tas under en dag. Jag gör planer för det mesta faktiskt. Detta försöker jag alltid att planera upp i förväg inför veckan:

 • Vad vi ska äta till middag och vad jag ev behöver handla hem
 • När jag ska träna och vad
 • Vilka nya recept jag ska testa
 • Bloggen och mina sociala medier (inlägg som ska skrivas, bilder som ska tas och så vidare)

Brukar du planera? Vad planerar du i så fall? Dela gärna med dig i kommentarerna. Du hittar fältet för att lämna kommentar om du scrollar ner till ”write a comment” längre ner på sidan. Du måste ha klickat dig in till inlägget först genom att klicka på rubriken.

 

 

 

Gillar du bloggen? Missa då inte att följa mig i mina andra kanaler. Jag finns på bloglovin, instagram och Facebook. Du kan även anmäla dig till min email-lista och helt gratis ta del av unika erbjudande, rabatter, tips med mera. Du anmäler dig till mail-listan här.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Kia
  7 mars, 2017 at 11:13

  Så bra att du tar upp vikten av att planera. För mig som sockerberoende är det A och O. Spontanitet är något jag inte kan unna mig men en matplan, rutiner och ta hand om mig själv det ger en glad Kia. Tack för att du delar med dig av både upp och nedgångar. Jag följer!

 • Leave a Reply