Här kommer som utlovat wrap’en som har varit min lunch de två senaste dagarna. En god och mättande wrap med tomat och basilika.
Italien-inspirerad wrap, 2 port
Gör först själva wrap’en enligt receptet som du hittar här (<– länk). Med den lilla förändring har i några hackade blad av färsk basilika eller ett par teskedar torkad.
Till fyllningen:
- Grön pesto (om du vill göra egen så hittar du recept här)
- 3-4 tunna skivor skinka
- 3-5 soltorkade tomater
- 5-6 svarta oliver
När wrap’en svalnat så breder du ut peston. Avgör själv hur mycket du vill ha. Lägg på skinkan. Hacka de soltorkade tomaterna och oliverna. Strö dem sedan över peston och skinkan. Rulla ihop. Ät direkt ihop med en fräsch sallad eller rulla in i plastfolie och förvara i kylen. Den håller sig utan problem i minst 2-3 dagar.
3 Comments
Camilla p-a
23 december, 2015 at 08:41Jag äter örvisso fortfarande chark, men med varningen, vad har du fär åsikt? Ingår det i clean eating?
admin
23 december, 2015 at 17:41Jag äter sällan charkuterier och när jag gör det så köper jag bara från ett märke som heter Bröderna Nilsson. Deras skinkor är de helt klart bästa och mest ”cleana”.
admin
24 december, 2015 at 16:15Tack detsamma!