0 In Crossfit & träning/ Personligt

Vilken dag det blev!

Hej på er!

Följde ditt mitt råd imorse om att le och se till att den här tisdagen blev helt fantastisk? Om inte, så är det inte försent än :) några timmar kvar tills läggdags.

Min dag har till största delen bestått av att sitta ner och diskutera olika aspekter av undervisning, bedömning och lärande med mina kära kolleger. Det är minst sagt ovant att sitta still så länge och på eftermiddagen var jag ganska mör om jag ska vara ärligt. Men några höjdpunkter fick jag till idag.

Först så unnade jag mig en riktigt god frukost som jag visade i mitt förra inlägg (länk).

IMG_2132.JPG

Senare på förmiddagen fick jag ett telefonsamtal med mycket positiva besked för för mig och bloggen. Jag tror jag log så mycket att jag nästan fick träningsvärk. På fredag smäller det och berättar mer då :)

Vi hade en extra lång lunchrast idag och jag bestämde mig för att lunchträna. Jag känner mig ofta avundsjuka på vänner som kan få till träning på lunchen så nu när tillfälle fanns så skulle jag banne mig ta det. Så 30 min på löpbandet gav mig en härligt endorfin-kick.

IMG_2135[1]

Gissa om min Italien-inspirerande wrap smakade gott efteråt! Recept kommer imorgon.

IMG_2143[1]

 

På väg hem från jobbet så hämtade jag ut ett paket som jag fått av ett företag som heter Familybox. De har erbjudit mig att testa en av deras boxar och ser verkligen fram emot det. Många härliga produkter fanns i paketet. Ett par med lite för mycket socker än vad jag gillar men helt klart plus för att de var ekologiska. Utvärdering kommer :)

IMG_2140[1]

Nu på kvällen har jag suttit och skrivit ihop ett inlägg med mina tankar kring kost, närmare bestämt artegen kost. Med det menas kost som våra kroppar är ämnade att äta. Har lite kvar att fila på och hoppas att det kommer upp imorgon förmiddag. Kika gärna in vettja :)

Ha nu en fortsatt härlig tisdag så hörs vi imorgon!

Annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply