0 In Personligt

Julfeeling

Ja, lite julfeeling börjar allt smyga sig på. Förra veckan när ljusstakarna skulle fram kände jag verkligen inte för det alls men nu så! Hela den här hösten har gått i ett rasande tempo och jag tror att det är därför som huvudet inte riktigt är med på att det snart är jul redan.

Idag har jag och storebror bakat pepparkakor här hemma efter förskolan och börjat skissa på ett pepparkakshus. Vi hoppas få klart huset imorgon och hoppar att vi inte tagit oss vatten över huvudet med designen. Har tyvärr en del dåliga erfarenheter av byggande av pepparkakshus ;)

Har googlat runt idag och hittat massa smarriga recept på julgodis helt utan gluten och socker. Jag ska försöka testa några recept imorgon och under helgen. Jag har bestämt mig för att köra all in den här julen och fira min första jul någonsin utan socker. Några skulle kanske tycka att det låter dötrist men jag är superpeppad och ser fram emot alla chokladtryfflar och fudge som ska göras. Detta är min livsstil nu, jag blir mer och mer säker för varje dag, och det är dags att skaffa sig nya jultraditioner och recept som hör till.

Ni har väl inte missat att Ernst är på tv ikväll och späder på julkänslan ytterligare? Jag är inte helsåld på den mannen men ibland har han lite roliga idéer och ikväll ser jag fram emot hans sällskap då jag har ofrivillig ledighet från träning (halsont).

hämta (12)(bild lånad från tv4.se)

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply