0 In Annika i media

Läs mitt senaste blogginlägg hos Matkärlek om olika typer av mjölk

Många nya besökare här inne på bloggen den senaste tiden och flera av er kanske inte vet att jag utöver den här bloggen, även bloggar för tidningen Matkärlek på deras hemsida. Matkärlek är en av Sveriges ledande tidningar inom naturlig och hälsosam mat och om du inte redan prenumererar så är mitt tips till dig att använda ”min” rabattkod för att få ett riktigt bra pris. Du hittar länk och rabattkod i vänster-splaten här på Clean Eating by Annika. 

Här hittar du min blogg hos Matkärlek.

I mitt senaste blogginlägg så berättar jag mer om olika typer av mjölk och ger mina tips för hur man ska tänka för att göra hälsosamma val. Du hittar inlägget här.

annons mk 2015

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply