0 In Annika i media

På väg mot Stockholm och en dag jag sent kommer glömma

God morgon vänner!

Jag hoppas att allt är bra med er och att ni får njuta av en lika fin sommarmorgon som jag. Idag ringde klockan tidigt för mig. Redan kl 04 var det dags att gå upp. Men idag var en sån där dag då det inte alls var svårt att komma upp ur sängen för idag är ingen vanlig dag. Idag är en dag som jag har sett fram emot ända sen den bokades in för ett antal veckor sen. Jag sitter nämligen just nu på tåget upp från Göteborg till Stockholm och jag har en helt fantastiskt rolig dag framför mig!

det som gör dig glad

Vad ska jag göra i Stockholm då kanske du undrar? Några av er kanske minns att jag för några veckor sedan berättade att jag gjort en intervju med tidningen ToppHälsa och idag är det dags för fotografering till artikeln. Känns helt overkligt och som om inte Stockholm och ToppHälsa vore nog så kommer jag även under dagen att få träffa två av mina absoluta förebilder inom hälsa och bloggande. Vilka? Följ mig på instagram (@cleaneatingbyannika) där jag ska försöka uppdatera under dagen så får du se :)

Jag får nypa mig själv i armen för att förstå att det här verkligen händer. Helt vanliga jag som startade en blogg för 2 år sen, en blogg som visade sig bli ganska så poppis och som växte och växte och nu sitter jag här på tåget till Stockholm för att en plåtning till en av Sveriges största hälsotidningar. Idag är verkligen en dröm som blir sann för mig och jag kommer att njuta fullt ut av varenda minut. Kameran är med och så klart kommer jag att försöka föreviga så mycket som möjligt av dagen både för min egen skull men också för att kunna dela med mig av till er :)

Ha nu en riktigt härlig dag, njut av solen och sommaren och så hörs vi snart igen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply