2 In Personligt

Måndagstankar

Hej!

Hoppas ni har det bra där ute! Här på västkusten är det en grå och regnig dag men det gör mig faktiskt inget för det ger liksom ett lugn så här på hösten/vintern tycker jag. Räknas inte november som en vinter? Men på vädret, eller i alla fall temperaturen så känns det ju verkligen inte som vinter. Jag kom på mig själv i helgen med att längta efter advent och få fram alla ljusstakar och göra mys här hemma. Inte långt kvar!

Lillasyster har haft en lite orolig natt så somnade redan vid 9-tiden igen. Efter att hon har sovit och vi fått lite lunch i magen så är planen att vi ska iväg och köpa vinterstövlar till storebror och lite annat smått och gott. Tänk att det är så kul att göra av med pengar ;)

Äntligen är jag helt fri från förkylningen och ikväll blir det en löparrunda för att fira. Ska bli riktigt skönt och ska se om jag under eftermiddagen hinner lägga till lite ny musik i min playlist. Det är konstigt egentligen hur snabbt man tröttnar på musik. Det som var så peppade i början blir efter ett tag bara trist och tjatigt. Kanske ska göra ett inlägg någon dag med lite tips på musik som jag gillar att träna till.

Jag vill passa på och tipsa er om en tjej som skriver en jättehärlig blogg kring viktminskning och lchf. Hon skriver så personligt och ger inspiration. Titta på hos henne vettja! detfinnsalltidettval.wordpress.com

its-monday-dont-forget-to-be-awesome-quote-1

 

Kram, Annika

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  tessfriis
  10 november, 2014 at 19:45

  Men oj så glad jag blir. Tack fina! ❤️

 • Reply
  tessfriis
  10 november, 2014 at 19:46

  Just det, skönt att din förkylning är över! Hoppas min försvinner snart också. Kram

 • Leave a Reply