0 In Personligt

Ny omgång av Hälsosatsningen – 30/1

Nu är vi en bit in i vecka 2 av den första omgången av Hälsosatsningen. Det är så kul att få följa tjejerna varje dag i vår gemensamma Facebook-grupp och det inspirerar mig jättemycket att se deras engagemang och motivation att satsa på sin egen hälsa. Jag har fått flera mail från er om när nästa datum blir och nu är det äntligen bestämt. Måndag 30/1 är det dags för nästa omgång. 

Vad är Hälsosatsningen?

Hälsosatsningen är ett koncept för kostrådgivning och träning med syftet att skapa positiva förändringar som håller i längden. God, enkel och nyttig mat kombineras med mental träning och träning om du önskar med Maria, certifierad trail/outdoorledare, utbildad hälsopedagog, personlig tränare och löpcoach. Mitt mål med Hälsosatsningen är att visa att nyttig mat både är enkel och god och att hjälpa dig att skapa en hälsosam livsstil som funkar långsiktigt och inte bara i några veckor. Grunden är bra kost och rätt tankar för att på så sätt skapa hälsa och livsglädje inifrån och ut.

Vad är unikt med Hälsosatsningen?

Det unika med Hälsosatsningen är dels grundtanken att skapa förändringar och vanor som håller på lång sikt och dels hur upplägget kan anpassas efter dina önskemål. Jag visar dig hur enkelt det är att laga god och nyttig mat och att du inte alls behöver spendera timmar i köket och köpa hem massa konstiga pulver och dyra livsmedel. Vanlig mat och back to basic.

Den mentala biten är alltid viktig för mig i kostrådgivning och därför har den en självklar den i Hälsosatsningen. Vi vet egentligen att vi inte ska äta socker och mat med massa tillsatser för ofta men ändå lyckas vi inte fullt ut. Varför? Jo för vi bär alla runt på omedvetna tankar och livsregler kring det vi äter. Vi äter av så många fler anledningar än hunger. Vi äter för att fira, mysa, trösta, när vi är stressade och så vidare. För att få bukt med det så måste man arbeta med sina tankar och bli medveten om hur man reagerar i olika situationer. Detta hjälper jag dig med under Hälsosatsningen. Ska vi lyckas på riktigt och hålla i de nya vanorna i mer än 4 veckor, så måste vi arbeta med våra tankar och hur de påverkar oss.

Du kan anpassa upplägget på Hälsosatsningen efter dina behov och önskemål. Du kan välja om du vill vara med i 4, 8 eller 12 veckor. Jag rekommenderar alltid 12 veckor då forskning visar att det är den minsta tid som krävs för att befästa nya vanor men om du av olika anledningar bara kan eller vill vara med i färre veckor så går det. Du väljer om du ”bara” vill ha kost och mental träning eller om du också vill ha träning med Maria och i så fall i vilken omfattning.

Du kan läsa allt om Hälsosatsningen HÄR.

Hur ser kosten ut?

Grunden är ren och naturlig mat. Inga halvfabrikat och mat med tillsatser. Rena produkter. Riktig mat helt enkelt. Det är utgångspunkten och därifrån hjälper jag dig att hitta en kosthållning som passar dig. Är ditt mål viktminskning eller kämpar du med kraftigt sötsug? Ja då är min rekommendation en lågkolhydratkost med mättande protein av bra kvalitet, hälsosamt fett och fiberrika kolhydrater från grönsaker. Tränar du en del och vill hitta mer balans i din kost och/eller få bukt med din struliga mage? Ja då hjälper jag dig med en kost fri från gluten och i viss mån kanske även mejerier i form av en paleoliknande kost.

Inför starten hjälper jag dig med alla dina frågor kring kosten. Du får även en meny för 2 veckor som du kan följa rakt av eller hämta inspiration ifrån. Där till får du även ett recepthäfte med många goda och enkla recept. En viktig del av Hälsosatsningen är att planera dina egna måltider för att hitta rätt balans efter dina mål och behov. Detta hjälper jag dig så klart med.

Vad ingår i Hälsosatsningen?

Du kan läsa allt om vad som ingår i Hälsosatsningen HÄR. Men sammanfattningsvis så ingår, beroende på dina val:

  • Ett omfattande kosthäfte som hjälper dig att skapa din nya hälsosamma livsstil
  • Recepthäfte med inspiration inför varje 4-veckors period (dvs i vecka 1, 5 och 9)
  • Menyer att följa eller hämta inspiration ifrån
  • Utskick varje vecka kring kost och mental träning att arbeta med
  • Möjlighet att ställa frågor till mig varje dag i den gemensamma gruppen på Facebook
  • Enskild rådgivning och möjlighet att få svar på alla dina frågor veckovis
  • En inspirerande och peppande gemenskap i vår gemensamma grupp på Facebook
  • Träning med Maria

Livshjulet – en del av den mentala träningen inom Hälsosatsningen

Vad kostar Hälsosatsningen?

Vad det kostar att hänga på beror lite på hur länge du vill hänga på och om du vill köpa till träning med Maria. Här nedanför ser du en översikt över priserna. Priset blir lägre om du redan från start anmäler dig till 8 eller 12 veckor istället för 4. Maila gärna mig på annika@cleaneatingbyannika.se om du har frågor eller funderar över något.

  4 veckor 8 veckor 12 veckor
Kost och mental träning

1000 kr

949 kr *2 899 kr *3
Träning alternativ 1

599 kr

499 kr *2

399 kr *3

Träning alternativ 2

      999 kr

899 kr *2  

  799 kr *3

       
       
Exempel 1:   Kost och mental träning i 4 veckor. Pris: 1000 kr Kost och mental träning i 8 veckor. Pris 1898 kr Kost och mental träning i 12 veckor. Pris 2697 kr
Exempel 2:            Kost, mental träning och träning alternativ 1 i 4 veckor. Pris: 1599 kr Kost, mental träning och träning alternativ 1 i 8 veckor. Pris: 1947 kr Kost, mental träning och träning alternativ 1 i 12 veckor. Pris: 3894 kr
Exempel 3:             Kost, mental träning och individuell träningscoachning i 4 veckor. Pris: 1999 kr Kost, mental träning och individuell träningscoachning i 8 veckor. Pris: 3696 kr Kost, mental träning och individuell träningscoachning i 12 veckor. Pris: 5094 kr
       

Boka din plats

För att boka din plats så mailar du mig på annika@cleaneatingbyannika.se. Berätta då vilken form av upplägg du önskar, dvs hur många veckor och om du vill ha med träning och i så fall i vilken omfattning. Hälsosatsningen är en fantastisk start att unna sig själv som start på 2017! Är det inte dags att nå dina mål och hitta en livsstil som funkar för dig en gång för alla? 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply