Som jag skrev i morse så skulle jag testa ett nytt pannkaksrecept till lunch idag. Det blev verkligen riktigt gott och därför tänkte jag dela med mig av receptet. När man ska göra mjöl och glutenfria pannkakor så går de lätt sönder men de här höll ihop bra och det var inget problem alls att vända dem.
- 2 ägg
- 2 äggvitor
- 0,5 msk fiberhusk
- 3 msk kvarg
- 1 msk mandelmjöl
- 1 krm vaniljpulver
- Nypa salt
Vispa ihop de hela äggen och vitorna. Rör ner kvargen. Blanda i busken och mandelmjölet lite intaget för att undvika klumpar. Använd gärna elvisp. Rör ner vanilj och salt. Stek i panna på medelvärme.
Jag åt dom ihop med lite protein-fluff (proteinpulver och lite vatten) bär. Om du inte har eller vill undvika proteinpulver så kan en klick vanilj-kvarg vara gott till. Eller en klick grädde…
1 Comment
Free Piano
9 juni, 2015 at 12:03Free Piano
Hello :-) Your blog looks good. have a nice day. the blog was absolutely fantastic!