2 In Annika tipsar

Storytel – 30 dagar gratis och 50 boktips från mig inför sommaren

storytel

Jag är så glad att jag inför sommar och semester kan erbjuda dig 30 dagars gratis medlemskap hos Storytel. 30 dagars fri tillgång till hela deras fantastiska utbud av ljud- och e-böcker. Inga krav på fortsatt medlemskap efter din gratis provperiod.

Storytel har tiotusentals titlar och allt ifrån bestsellers till prisbelönta deckare, svindlande romaner eller mäktiga biografier både på svenska och engelska.

Storytel har garanterat något för alla! Här nedanför hittar du 50 boktips från mig på böcker som jag gillar hos Storytel. För att få dina 30 dagar måste du gå via min sida, länkad med den blå knappen nedan.

storytel gratis månad erbjudande

storytel gratis månad erbjudande

Ljudboken – mitt sällskap varje dag

Sedan ljudboken kom in i mitt liv förändrades verkligen allt. Jag har alltid gillat historier och att läsa men alltid haft svårt att komma till ro och sitta still och läsa. När jag blev mamma så blev det ju dessutom mer eller mindre omöjligt att sitta ner i en fåtölj med en bok. Kanske känner du igen dig?

Jag överdriver inte när jag säger att jag lyssnar på ljudböcker minst ett par gånger per dag. En bra bok gör mig alltid sällskap på mina dagliga morgonpromenader och sedan brukar jag även lyssna när jag viker tvätt, diskar, lagar mat eller gör andra hushållssysslor här hemma. Jag till och med nästan längtar till att få vika tvätt så att jag kan fortsätta att lyssna på boken jag är inne i just då.

Tillfällen då en ljudbok är perfekt:

 • På stranden
 • I hammocken
 • På promenaden
 • Under löprundan
 • När det är dags för disken
 • I sängen innan läggdags
 • När du har 5 minuter över innan tandläkaren, frisören osv.
 • I bilen tillsammans med barnen

Brukar du lyssna på böcker? När brukar du lyssna och har du några boktips till mig kanske? Dela gärna med dig i kommentarerna.

storytel gratis månad erbjudande

30 dagar gratis hos Storytel

För att ta del av erbjudandet så klickar du på länkarna till Storytel.  Då kommer du till min landningssida hos Storytel. Där uppmanas du att fylla i dina uppgifter. Du kommer att behöva ange ett betalkort, men ingen avgift kommer att dras. Att du anger ett betalkort är bara för att det inte ska bli avbrott i din lyssning om du efter dina 30 dagar vill fortsätta att vara medlem hos Storytel.

Efter dina 30 gratis dagar så övergår kampanjperioden automatiskt till ett ordinarie abonnemang och du betalar då 169 kr per månad för obegränsad läsning och lyssning. Du kan själv avsluta ditt abonnemang när du vill på hemsidan.

Erbjudandet gäller endast nya kunder.

50 boktips från mig inför sommaren

Här nedanför har jag samlat 50 boktips från min från flera olika genrer. För mig är sommar förknippat med svenska deckare så det har jag själv en lite extra stark förkärlek för. Men som sagt,  har ett enormt utbud och det finns garanterat något för alla! Missa inte de grymma titlar jag har listade under ”hälsa”.

I sommar kommer jag att ladda ner lite fler barnböcker än vanligt. Perfekt att kunna lyssna på i bilen när vi är på väg mot nya äventyr.

Titlarna är länkade till Storytel där du kan läsa mer om böckerna (du behöver inte bara medlem för att kunna göra det).

Nyheter:

Deckare:

Feel good:

Romaner:

Biografier:

Fakta:

Hälsa:

Barn:

Övrigt:

Som du säkert förstår så finns det verkligen något för alla hos Storytel. Passa på nu inför sommar och semester att utnyttja dina gratis 30 dagar. Tips även gärna vänner och kollegor så att de också kan ta del av erbjudandet.

För att få dina 30 gratis dagar så måste du gå via min startsida. Annars får nya medlemmar bara 14 dagar. Denna länkar, tar dig enkelt till min  sida hos Storytel direkt.

clean eating by annika

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sandra
  4 september, 2018 at 14:42

  Antar att erbjudandet bara gäller för nya medlemmar? Funkar inte för mig..

  • Reply
   admin
   7 september, 2018 at 10:43

   Ja precis. Kanske var jag otydlig med det.

  Leave a Reply